OSB daagt kinderen uit eigen bedrijf te maken

30 januari 2014 om 00:00 Algemeen

BADHOEVEDORP - Ondernemerssociëteit Badhoevedorp (OSB) daagt kinderen tot en met 12 jaar uit een eigen bedrijf te bedenken en te vertellen hoe die eruit ziet. De winnaar wordt beloond met de Jonge Ondernemers Award 2014.

Sinds 2012 kent OSB een prijs toe voor jong ondernemerstalent in deze regio. Dit vanwege de doelstelling het ondernemersklimaat te stimuleren en kennis over ondernemerschap te verbreiden. Elk jaar wordt een nieuwe doelgroep gekozen. Dit jaar worden kinderen tot en met 12 jaar uit Badhoevedorp en omgeving aangemoedigd zich bezig te houden met het thema 'Ondernemen, Ondernemers en Ondernemerschap'. Zij kunnen dit doen in groepjes van maximaal 4 kinderen of individueel. De opdracht is: 'Maak je eigen onderneming en vertel hoe die eruit ziet'. Dit om zelf te kunnen ervaren hoe leuk en spannend ondernemen kan zijn. Een presentatie van 15 minuten is onderdeel van de opdracht.

De deelnemers moeten nadenken over de vraag welk product of service zij willen gaan maken of verkopen, wat ze hierover aan toekomstige klanten willen vertellen en hoe ze reclame maken en klanten naar zich toe krijgen. Kortom een eigen ondernemingsplan maken. Inzenden kan tot 5 maart.

Een jury beoordeelt de inzendingen voor de presentatiemiddag op 19 maart en kiest vervolgens de drie beste voor de finale die op 16 april wordt gehouden.

Voor meer informatie en aanmelden: http://jongeondernemersaward.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie