'Veel klachten over openbare ruimte Graan voor Visch'

27 februari 2014 om 00:00 Nieuws

HOOFDDORP - In de wijk Graan voor Visch in Hoofddorp zijn er veel klachten over de openbare ruimte waar de gemeente niets mee doet. Dat zegt de lokale partij HAP, die het college deze week schriftelijke vragen heeft gesteld.

Volgens de HAP is er de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in Graan voor Visch en is de aanblik van de wijk daardoor flink verbeterd. Daarom is het zo jammer dat er weer klachten zijn over de openbare ruimte die op het oog makkelijk kunnen worden opgelost, aldus de partij.

Volgens de klagers uit de wijk branden lantaarnpalen geregeld overdag, wordt groen dat door werkzaamheden wordt verwijderd niet herplant en ligt een deel van de bestrating open. Bovendien werkt de drainage niet goed en is er nog altijd het parkeerprobleem in de wijk.

Volgens de HAP melden wijkbewoners hun klachten geregeld bij het digitale meldpunt van de gemeente. Zij krijgen dan een ontvangstbevestiging, maar horen verder niks meer. De klachten worden ook niet verholpen.

De HAP wil van het college weten of de klachten uit de wijk bekend zijn en wat er aan wordt gedaan om Graan voor Visch in goede staat te houden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie