Kringloopwinkel 'Hebbes' verzorgt boottocht voor 'oudjes'

20 maart 2014 om 00:00 Nieuws

NIEUW/VENNEP - "Reuze gezellig vonden ze het!" Kringloopwinkel 'Hebbes' heeft dinsdag 18 maart een uitje gehouden voor ouderen die alleen zijn of weinig te besteden hebben.

Zeventien 'oudjes' mochten met een boottocht over de Kaag en Braasem mee. Ook Laura Marchel, zij loopt op dit moment een week stage bij Kringloopwinkel 'Hebbes', heeft genoten van de boottocht. "We verzamelden om 10 uur bij de winkel om vervolgens met de bus naar Woubrugge te rijden", vertelt de enthousiaste 3MI leerlinge van het Herbert Vissers College.

"Bij rederij Van Leersum lag de boot klaar, waar we werden verwelkomd met koffie en gebak. We hebben uiteindelijk ruim 2 uur lang gevaren. Het was reuze gezellig. Laura loopt deze week van maandag tot en met vrijdag een maatschappelijke stage bij de kringloopwinkel. En zo'n bootreisje met bezoekers van 'Hebbes' past daar prima in. "Ik had zo de gelegenheid gezellig met de 'oudjes' te kletsen en kunnen vragen hoe ze de boottocht vonden. Stuk voor stuk vonden ze het geweldig. Een heel goed initiatief van de kringloopwinkel."

Aan het eind van de middag werden de gasten met de bus weer netjes in het centrum van Nieuw-Vennep afgezet. Indien men geïnteresseerd is een van de activiteiten of iemand weet die wel een leuk verzetje kan gebruiken, kom dan eens langs in de winkel. Daar ligt een fotoboek over de reeds georganiseerde activiteiten. Daarnaast staat er in de winkel een Wensboom, waar men een wens voor een ander in kan hangen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie