Verhuiswensen? Kom zaterdag 29 maart naar de eerste Woningmarkt Haarlemmermeer.

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

De woningmarkt zit weer in de lift! Een mooi moment om te starten met de eerste Woningmarkt Haarlemmermeer. Zaterdag 29 maart, van 12.00 tot 16.00 uur in Schouwburg De Meerse. Op deze markt tref je een ruim aanbod van huur- en koopwoningen in de Haarlemmermeer én alles wat daarmee te maken heeft. Van bestaande woningen, nieuwbouw en toekomstige bouwprojecten, tot aan interieuradvies en informatieverstrekking over je hypotheek en andere financiële zaken. Voor meer informatie zie www.woningmarkt-haarlemmermeer.nl.

Programma en exposanten

De Woningmarkt is een opwarmer voor de landelijke NVM Open Huizenroute op zaterdag 5 april. Er is informatie voor starters en doorstromers, kopers en huurders en ook voor senioren die nadenken over wonen en zorg. Makelaars uit de regio staan er met hun actuele koop- en huuraanbod.

Het totale aanbod bij elkaar

Renske de Wit is manager woninggebied van Ymere in Haarlemmermeer, een van de organisatoren van de markt. “Vertrouwen in de huizenmarkt is heel belangrijk. Door met deze woningmarkt op een toegankelijke en vrijblijvende manier het totale woningaanbod in de gemeente te presenteren, helpen we de woningzoekende om een drempel te overwinnen.” Peter Heuvelink van AM ziet de toekomst van de woningmarkt in Haarlemmermeer zonnig tegemoet. “De Haarlemmermeer heeft zo veel te bieden. Er is een gevarieerd en compleet aanbod van woningen en voorzieningen, het is ruim en groen en Haarlemmermeer ligt heel centraal in de Randstad”.

De woningmarkt Haarlemmermeer is een initiatief van woningcorporatie Ymere, Rabobank Regio Schiphol, ontwikkelaar AM en Podium voor Architectuur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie