16 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Met vriendelijke groet,

Cok van Beek

De Meerkoet Lisserbroek

Tel. 0252 - 413457

www.lisserbroek-sdl.nl

www.facebook.com/demeerkoetlisserbroek

Jongerencentrum ‘De Nooduitgang’

Jongerencentrum 'De Nooduitgang' opent haar deuren ook op zondag!

Naast de donderdag avond waar de jongeren uit de buurt terecht kunnen, is De Nooduitgang nu ook iedere zondag geopend van 13.00 tot 17.00.

Ben je tussen de 11 en 18 jaar? Vind je het leuk om samen met je vrienden te gamen, chillen, poolen of om de flipperkast uit te testen?  Of misschien heb je zelf ideeën om iets te gaan organiseren voor je leeftijd genoten? Kom dan naar De Nooduitgang (naast de meerkoet) in Lisserbroek!

Naast de wekelijkse spellen die voor je klaar staan worden er ook verschillende activiteiten en workshops georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een voetbal toernooi, film kijken, fotoshoot of een dj workshop.

Check www.facebook.nl/denooduitganglisserbroek voor het programma van juni waarbij graffiti spuiten en de dj workshops op het programma staan!

Daarnaast wordt er op 26 juni in de Nooduitgang een DJ Contest gehouden. Je kunt tijdens de workshops oefenen op je draai skills en tips krijgen over het draaien. Daarna ben je helemaal klaar voor deze wedstrijd. De winnaar van deze ronde gaat door naar de volgende ronde en maakt kans om op een groot feest te staan als echte dj!

En met de zomervakantie voor de deur zijn we ook hard bezig om een leuk programma voor jullie te maken. Hou de Facebook pagina van De Nooduitgang dus goed in de gaten en tot snel!

Noot voor de redactie, voor verdere informatie kunt u bellen met Cindy Diepenhorst telefoon 06- 53812660

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie