Limited: Hét nieuwe dancefeest voor 12-15 jaar!

30 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Limited is hét nieuwe dancefeest voor jongeren van 12-15 jaar oud en de eerste editie vindt plaats op zaterdag 4 juli in Duycker. Artquake organiseert dit evenement samen met jongeren uit Haarlemmermeer. De deuren openen om 20 uur.

Om jongeren in een veilige omgeving kennis te laten maken met dansfeesten en de gelegenheid te geven met leeftijdsgenoten samen te komen begint Artquake met het nieuwe feest Limited. Dit feest is 100% alcoholvrij.

Artquake heeft jongeren uit Haarlemmermeer gescout om mee te helpen in de organisatie van dit nieuwe jongerenfeest. Samen organiseren zij de avond, voor de jongeren een uniek kijkje in de evenementenwereld.

Robin Wood - Uit het niets, was deze ware eyecatcher daar om Nederland te veroveren met zijn heerlijke Eclectische sound. Deze eclectische superheld geniet met volle teugen van een crowd die losgaat; zijn doel bij elke boeking. Zijn draaistijl is een energieke selectie van House, Eclectic, RnB, Moombahton, Latin House en Trap.

Leslie en Lars - Leslie was finalist Everybody Dance Know en So You Think You Can Dance Junior Next Generation. Samen met Lars kennen we hem ook van de Artquake scholentour afgelopen januari waar zij samen hebben opgetreden op de middelbare scholen in de Haarlemmermeer.

DJ Nightbreaker - Hoewel hij nog maar 14 jaar oud is, zijn de eclectic sounds van Nightbreaker al op vele feesten als Forever, Glitterknal en High Definition te horen.

DJ Milou - Milou is ook een bekend gezicht van de Forever feesten en Glitterknal. Met haar 14 jaar nog jong, maar dat maakt haar progressive / electro house er zeker niet minder om!

Winnaar DJ contest HLMR - De afgelopen maand hebben vele DJ's gestreden om de titel 'beste DJ' tijdens de DJ contest HLRM. Via verschillende voorrondes zal op 2 juli in Studio 5 in de finale duidelijk worden wie de winnaar wordt. Deze winnaar treed op tijdens Limited!

Voor meer informatie kijk op: www.artquake.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie