23 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Heren.

Zo dadelijk verschijnt deze tekst op de gemeentelijke website.

Met vriendelijke groet.

Drs. Bert van den Ham

Senior bestuursvoorlichter burgemeester drs. Theo Weterings

Communicatie & Externe Betrekkingen

Gemeente Haarlemmermeer

Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp

T 023 - 567 62 46 en 06 - 538 969 45

@ b.vd.ham@haarlemmermeer.nl

www.haarlemmermeer.nl

Afwezig op vrijdagmiddag

Q Denk aan het milieu voor u besluit deze mail te printen!

***********************************************************************************************************************************************************************************

Aan deze e-mail kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Haarlemmermeer sluit iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit de elektronische verzending van dit bericht en de bijlage(n).

De inhoud van dit e-mailbericht (en de bijlagen) is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n).

Ontvangt u dit bericht ten onrechte? Dan verzoeken wij u de afzender hierover te informeren en het bericht te verwijderen.

Gemeente Haarlemmermeer staat er niet voor in dat de integriteit van dit bericht behouden is gebleven. Ook garanderen wij niet dat dit bericht en de bijlage(n) vrij is van virussen, niet is onderschept of vatbaar is geweest voor tussenkomst (door derden).

***********************************************************************************************************************************************************************************

Dag van Nationale Rouw

Minister-president Rutte heeft aangekondigd dat vandaag, woensdag 23 juli 2014, een dag van nationale rouw in ons land is. Op deze dag komen de eerste slachtoffers van de vliegramp met vlucht MH17 aan in Nederland.

Minuut stilte

Na de landing van de twee militaire vliegtuigen wordt de aankomst in Nederland gemarkeerd met een trompetsignaal. Daarna wordt er een minuut stilte in acht genomen. Verder kunnen op verschillende momenten van de dag klokken worden geluid. Dit laatste geldt met name tijdens de 5 minuten voor aankomst van de vliegtuigen. Deze aankomst wordt verwacht om 16.00 uur.

Gemeentelijke dienstverlening

Tijdens de minuut stilte om 16.00 uur wordt de gemeentelijke dienstverlening stilgelegd. Medewerkers kunnen in de Burgerzaal van het raadhuis samen de minuut stilte houden. Aanwezige inwoners in het raadhuis zijn vanzelfsprekend welkom in de Burgerzaal.

Vlag halfstok

Het Rijk heeft opgeroepen om de vlag halfstok te hangen. Op het Raadhuis in Hoofddorp hangt de vlag al halfstok. Deze blijft gedurende deze week ook halfstok hangen. Inwoners mogen hun vlag ook halfstok hangen.

Ondernemers

Er is niet bepaald dat winkels gesloten en evenementen afgelast moeten worden. Het is aan de winkeleigenaars en de organisatoren om te bepalen hoe zij invulling geven aan de dag van Nationale Rouw.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie