Kinder activiteiten week Nieuw-Vennep

31 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP - Komende week staat Nieuw Vennep bol met activiteiten voor de basisschooljeugd. Een week lang zullen in de locaties van St. Maatvast allerhande activiteiten worden georganiseerd. Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 augustus voor elk kind wat wils.

In de schoolvakanties is er in de zomer vaak weinig te doen voor kinderen. Terwijl ze 6 weken vrij zijn en sommige zelfs niet eens op vakantie gaan, is er juist behoefte om leuk ergens aan mee te doen. Dit jaar voor het eerst, maar ook voor de komende jaren zal er in Nieuw Vennep een kinderactiviteitenweek worden georganiseerd. Maandag 4 augustus om 13.30 uur zal de aftrap zijn op het Harmonieplein voor het OntmoetingsCentrum. Op het gezellig ingerichte plein met onder andere een luchtkussen, popcornmachine, clown Dirk, schminken en nog veel meer, kan er worden ingeschreven voor de activiteiten later in de week. Meedoen kan voor elk kind van 4 tot 13 jaar, voor de prijs van 2 euro een middag of avond vol vertier met limonade en een snoepje.

Dinsdag 5 augustus wordt er begonnen met een spellenochtend in wijkgebouw Linquenda. In de middag op het parkeerterrein zal een voetbaltoernooi starten.

Woensdag 6 augustus gaan we in het Zomerpark in de ochtend knutselen. In de middag is er op en om de muziekkoepel op het Harmonieplein alle ruimte om te laten zien hoe goed je kan zingen, dansen, goochelen, oftewel Vennep gots talent.

Donderdagmorgen 7 augustus is er naast de markt een kindermarkt, hier kan je al je spulletjes verkopen. Donderdagmiddag is er in de Stip voor 8-12 jarige en in wijkgebouw Linquenda voor de kleinere een filmmiddag.

Vrijdagmorgen gaan we met elkaar ravotten op Jeugdland Nieuw Vennep en in de middag kan je allerlei dance workshops volgen in het OntmoetingsCentrum.

De week wordt afgesloten met een spetterende cola disco in de Stip, waarbij ook de prijzen worden uitgereikt van de spellen in de gehele week.

Voor meer informatie kijk op www.kinderactiviteitenweeknieuwvennep.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie