Wederom Plusstatus voor PMC Skagerrak

30 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor de tweede maal is Paramedisch Centrum (PMC) Skagerrak in Hoofddorp erkend als officieel Pluspraktijk. Health Care Auditing, een onafhankelijk beoordelings- en certificeringsinstantie, heeft op dinsdag 16 september 2014 na grondig onderzoek dit predicaat opnieuw toegekend.

Fysiotherapiepraktijken die de Plusstatus hebben verworven zijn aantoonbaar met hun kwaliteit bezig en zetten net die paar stappen extra, waardoor de zorgverzekeraar weet dat patiënten daar de meest optimale en efficiënte zorg krijgen. Andere voordelen van een Pluspraktijk zijn de goede bereikbaarheid, de ruime openingstijden en de korte wachttijd. De Pluspraktijk-status betekent ook dat PMC Skagerrak voldoet aan alle eisen die de eigen beroepsvereniging voorschrijft en dat er goed gepresteerd wordt op het gebied van klantvriendelijkheid, toegankelijkheid en doelmatigheid.

Bij PMC Skagerrak zijn 9 fysiotherapeuten werkzaam, allemaal gediplomeerd fysiotherapeut met een eigen specialistisch aandachtsgebied. Het doel is gemeenschappelijk: patiënten (of cliënten) op een medisch verantwoorde manier zo snel mogelijk weer op de been krijgen door middel van behandelen, adviseren en begeleiden bij diverse lichamelijke klachten. Daarnaast speelt preventie een belangrijke rol: het voorkomen van de terugkeer van de klachten. Hiervoor wordt bijvoorbeeld het Medisch Verantwoord Bewegen-programma aangeboden, waarbij mensen na afronding van de behandeling onder begeleiding verder kunnen oefenen/trainen.

Iedereen met lichamelijke klachten kan gebruik maken van de diensten van PMC Skagerrak, met of zonder verwijzing. Middels een screening en intake wordt een helder beeld verkregen van de mogelijke oorzaak van de klachten, waarna de behandeling kan worden gestart.

De praktijk is gespecialiseerd in onder meer manuele therapie, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie en sportfysiotherapie.

Kijk voor meer informatie op de website van de praktijk: www.pmc-skagerrak.nl

Paramedisch Centrum Skagerrak, Skagerrak 330, 2133 DX Hoofddorp, tel 023-5622449

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie