30 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

30 september, Hoofddorp

Persbericht

cid:image003.png@01CFDCB5.6BC704B0

MeerWaarde organiseert Opvoedingsbeurs Bornholm 8 oktober a.s.

In de Week van de Opvoeding organiseert welzijnsorganisatie MeerWaarde - in samenwerking met diverse partners - een Opvoedingsbeurs in de wijk Bornholm, kindercentrum Otje. De beurs is op woensdag 8 oktober van 14.00 tot 16.30 uur. Op een speelse, interactieve manier presenteren een 10-tal deelnemers hun programma's en activiteiten op het gebied van opvoeding. Ouders en kinderen zijn die middag van harte welkom om te dansen, zingen, knutselen en nog veel meer.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u terecht bij Vesna Dragojevic, E vesna.dragojevic@meerwaarde.nl

Persbericht

MeerWaarde organiseert Opvoedingsbeurs Bornholm 8 oktober a.s.

In de Week van de Opvoeding organiseert welzijnsorganisatie MeerWaarde - in samenwerking met diverse partners - een Opvoedingsbeurs in de wijk Bornholm, kindercentrum Otje. De beurs is op woensdag 8 oktober van 14.00 tot 16.30 uur. Op een speelse, interactieve manier presenteren een 10-tal deelnemers hun programma's en activiteiten op het gebied van opvoeding. Ouders en kinderen zijn die middag van harte welkom om te dansen, zingen, knutselen en nog veel meer.

Deelnemers en hun programma

De gezinsgerichte programma's Opstap en Opstapje , voor ouders en kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar, draaien met succes al jaren in de gemeente Haarlemmermeer . De medewerkers van MeerWaarde presenteren deze middag tevens hun nieuwe programma 'Instap, voor ouders en kinderen van 1-2 jaar'.

Meerbabbels - een naschoolse activiteit gericht op taalvaardigheid - verzorgt een voorlees & creatieve activiteit.

Onderwijs Advies presenteert de methode TOLK voor taalontwikkeling voor ouders van kinderen van 0-6 jaar.

Lucia Janzen geeft de workshop "Muziek op schoot". Een leuke, afwisselende workshop voor ouder en kind om samen te genieten van muziek. Zingen, spelen en dansen is niet alleen reuze gezellig, maar ook goed voor de taal- en motorische ontwikkeling.

Kinderwerk en Maatschappelijk werk MeerWaarde presenteren hun aanbod in de gemeente Haarlemmermeer: naschoolse activiteiten, cursussen zoals SOVA (Sociale Vaardigheidstraining), Cursus voor kinderen van gescheiden ouders, Ouder en Kind Inloop,etc.

Geboortecentrum Wonderwereld Kraamzorg wil dat alle ouders met plezier kunnen terugkijken op de eerste week met hun baby. Kraamzorg geeft informatie over hun diensten en deelt beschuit met muisjes uit!

Home Start medewerkers weten goed wat de uitdagingen en kansen zijn voor gezinnen in deze gemeente. Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Home Start helpt u graag op weg.

De Bibliotheek Haarlemmermeer presenteert Boekstart. BoekStart bevordert het lezen met heel jonge kinderen én laat ouders met jonge kinderen genieten van boeken.

Kinderopvang Smallsteps en Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer (SKH) presenteren hun aanbod van kinderdagopvang , buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal.

Basisscholen op het scholeneiland Bornholm laten zien wat ze te bieden hebben.

__________________________________________________________________________

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vesna Dragojevic, E vesna.dragojevic@meerwaarde.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie