30 oktober 2014 om 00:00 Ondernemend

Geachte redactie,

Hierbij stuur ik u een persbericht over de Start bouw van het nieuwbouwproject Dahliahof te Hoofddorp die gisteren heeft plaatsgevonden.

Bij deze het verzoek het bericht in uw uitgave te plaatsen.

Alvast hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Anita Lechner-Visser

Timpaan de andere ontwikkelaar

Postbus 64

1430 AB AALSMEER

T: 0297-382 580

F: 0297-382 585

E: alechner@timpaan.nl

E-mail disclaimer: http://www.timpaan.nl/e-mail-disclaimer

P Denk aan het milieu, alvorens te besluiten deze mail te printen.

PERSBERICHT

Rijsenhout, 28 oktober 2014

Timpaan start bouw nieuwbouwproject Dahliahof te Hoofddorp

Op dinsdag 28 oktober 2014 is de bouw gestart van het nieuwbouwproject Dahliahof in Hoofddorp. Wethouder Tom Horn heeft de officiële paal geslagen voor de bouw van het appartementengebouw. Vervolgens vond in restaurant Lieveling in Hoofddorp een bijeenkomst plaats voor de toekomstige bewoners en de betrokkenen van het project.

Tijdens de bijeenkomst heeft de wethouder Tom Horn een toespraak gehouden en is het straatnaambord in het project onthuld. De nieuwe straat gaat Klaasje Bogaard-Slingerhof heten. De straat is vernoemd naar de Haarlemmermeerse die tijdens de tweede wereldoorlog actief was in het verzet. Haar nabestaanden waren ook bij de bijeenkomst aanwezig. De wethouder heeft aangegeven dat hij het een geweldige eer vindt dat hij het verhaal van Klaasje Bogaard-Slinger op deze middag mag vertellen en het nog een grotere eer vindt om samen met de dochter en kleindochter van deze heldin het straatnaambord te mogen onthullen.

Aannemer IBB Kondor uit Oegstgeest zal vanaf heden starten met de bouw van het appartementencomplex met 11 (starters)appartementen, zes twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen. Alle appartementen en twee-onder-een-kapwoningen zijn inmiddels verkocht.

Er zijn drie vrijstaande woningen verkocht, voor twee vrijstaande woningen zijn serieuze gesprekken met optanten en er is nog 1 woning vrij met een vrij op naam prijs van

€ 445.000,-- vrij op naam.

Dahliahof wordt gerealiseerd in de wijk Toolenburg Oost, op het punt waar de Hoofdweg en de Henriëtte Roland Holstlaan elkaar kruisen. Op het terrein achter de twee reeds bestaande woningen aan de Hoofdweg zal het project Dahliahof worden gebouwd.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie:

Voor nadere informatie over het project kunt u contact opnemen met Nathasja van Rijn Timpaan (nvanrijn@timpaan.nl tel: 06-51678731)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie