Opnamen spelshow Hou 't Schoon in Haarlemmermeer

31 oktober 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

HAARLEMMERMEER - Kinderen uit groep 5 t/m 8 van basisscholen in Haarlemmermeer kunnen een echte ster worden en meedoen in de multimediale spelshow Hou 't Schoon. Deze nieuwe show voor Youtube en Facebook wordt binnenkort in Haarlemmermeer gefilmd.

Acht kinderen uit twee verschillende wijken spelen spannende spellen en krijgen ludieke opdrachten met als doel: een schonere wijk. De hele wijk kan hen komen aanmoedigen tijdens de opnames op zondag 23 november 2014. De spelshow wordt gepresenteerd door Pauline Luth en Ruben Dingemans.

Kinderen die de ster van de wijk en van de school willen worden kunnen zich vóór 11 november opgeven voor de castingmiddag op woensdag 12 november bij NMCH in Hoofddorp. De video met alle informatie over de spelshow en de casting is te zien op www.houtschoon.nl.

Wie door de castingselectie komt, mag meedoen aan de opnames op zondag 23 novembeR. Deze duren een gehele dag en vinden plaats op een openbare locatie in Hoofddorp. De winnaars verdienen voor hun klas- en buurtgenoten een supergezellige winterwonder-barbecue. En ze worden natuurlijk beroemd in heel Haarlemmermeer.

NMCH (Natuur- en Milieucentrum Haarlemmermeer) haalt de spelshow hierheen. De stichting spant zich in voor duurzaamheid in Haarlemmermeer en omgeving. Bewoners, scholen, bedrijven en instellingen kunnen er terecht met vragen over bijvoorbeeld energie, natuur en milieu, of voor het vinden van samenwerkingspartners op dit gebied. Meer informatie is te vinden op NMCH.nl

Op de foto: de presentatoren Pauline Luth en Ruben Dingemans.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie