Gratis winterinspectie bij Ardea Auto

17 november 2014 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Zaterdag 22 november staat Ardea Auto in het teken van de winterinspectie. Op deze dag worden in alle achttien vestigingen van Ardea Auto winterinspecties uitgevoerd. Gratis! De gratis winterinspectie behelst een controle op tien vitale en wintergevoelige punten. Het Ardea Auto Serviceteam staat de gehele zaterdag klaar om uw auto winterklaar te maken en u te adviseren hoe u veilig de winter in kunt.

Van 8 tot 16 uur staan onze Serviceteams paraat. Zij controleren uw auto op tien vitale en wintergevoelige punten: verlichting, (winter)banden, ruitenwissers, de conditie van uw accu, waterslangen, het niveau van vloeistoffen en oliepeil, de multiriem, de verwarming, het koelsysteem, de remblokken en het remsysteem. U krijgt drie maanden garantie op de gecontroleerde punten!

Maak voor deze gratis winterinspectie op 22 november een telefonische afspraak. Het Ardea Auto Serviceteam adviseert u tijdens uw bezoek ook graag over 'winterse' accessoires, zoals winterbanden, sneeuwkettingen en een navigatie-update. Terwijl u geniet van een lekkere kop koffie, thee of erwtensoep wordt uw auto door onze technici geïnspecteerd. In de showroom kunt u de nieuwste Ford-modellen bekijken en u laten informeren over alle actiemodellen en de populaire privé lease-aanbiedingen. Wie interesse in een occasion heeft, kan in alle rust het aanbod (met maar liefst 24 maanden Stern Garantie) bekijken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie