Ben Rietdijk Sport in Nieuw-Vennep

17 november 2014 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP - Goed nieuws voor degene die in het nieuwe jaar fit wil beginnen. Ben Rietdijk Sport heeft namelijk begin september de vestiging van Dynamic Family Sport in Nieuw-Vennep overgenomen. De rol van clubmanager zal worden vervuld door Vincent Ruygrok. Het fantastische pand aan de Kopsstraat biedt onder andere familie-abonnementen, jeugd- en studententarieven en judo en dans voor de jeugd.

Ben Rietdijk Sport bestaat op dit moment uit vijf sportcentra. Dit betekent dat leden met hun abonnement op vijf verschillende locaties kunnen sporten. Zo kunnen zij terecht in de centra van Velserbroek, Haarlem, Castricum, Assendelft en Nieuw-Vennep.

Over Ben Rietdijk Sport

Bij Ben Rietdijk Sport kun je terecht als je aan je gezondheid en fitheid wilt werken. Of het nu gaat om afslanken, krachttraining, revalidatie, Personal Training of sporten voor de gezelligheid in een sociale omgeving: het centra biedt je de mogelijkheid te kunnen sporten in een ongedwongen, prettige en gezellige sfeer.

VES en FIT!VAK

Om de sporter zo goed mogelijk bij te kunnen staan in het behalen van hun doelstellingen, blijven de enthousiaste medewerkers hun expertise vergroten. Middels workshops en cursussen blijven de instructeurs hun kennis vergroten. Hier kunnen de oude maar ook nieuwe leden hun voordeel mee doen. Daarnaast is het sportcentrum aangesloten bij de VES: de Vereniging Erkende Sportcentra. Hierbij worden de kwaliteitseisen uitgebreid getoetst door de Landelijke Erkenningsregeling Fitnesscentra (LERF).

Jeugd- en studententarieven

Ben Rietdijk Sport biedt speciale tarieven voor jeugd en studenten. Dit mede om het sporten onder jongeren te stimuleren. Zo kan de jeugd al vanaf €19,95 per maand onbeperkt gebruik maken van de groepslessen en fitness en worden zij daarbij voorzien van professionele begeleiding! Wil je gezellig met je gehele gezin sporten? Dat kan al vanaf slechts €89,- per maand.

Kinderdans en judo

Naast het aanbieden van fitness en groepslessen start Ben Rietdijk Sport Nieuw-Vennep met het geven van dans- en judolessen voor de jongere jeugd. Onder begeleiding van professionals maken de kinderen op een gezellige manier kennis met de verschillende sporten. Al iets meer ervaring? Geen probleem! De groepen worden naar leeftijd en ervaring ingedeeld.

Om de opening te vieren, heeft Ben Rietdijk Sport Nieuw-Vennep een speciale welkomstactie. Degene die zich nu inschrijven, sporten tot 1 januari gratis. Een mooie kans om het nieuwe jaar fit te beginnen!

Ben Rietdijk Sport Nieuw-Vennep

Kopsstraat 1-3

2152 CV Nieuw-Vennep

Tel. 0252-688522

info@benrietdijksport.nl

www.benrietdijksport.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie