Huis van de week: Een bijzonder kleurrijk appartement

20 november 2014 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP - Het huis van de week is dit keer een mooi, ruim en modern 4-kamerappartement, gelegen aan de Annie Romeinstraat 108. De woning maakt deel uit van het appartementencomplex 'Concerto' dat in 2009 is gebouwd en dus ook van alle gemakken is voorzien. Bijzonder is dat dit appartement aan drie zijden ramen heeft, hetgeen het appartement erg licht maakt. Maar het appartement is ook bijzonder kleurrijk.

"Je moet het mooi vinden", glimlacht Corina. "Maar mijn zoon en ik houden nu eenmaal van kleur en vandaar dat de muren in het appartement niet wit zijn. Maar alle muren zijn gestukt, dus het is heel eenvoudig om ze een ander kleurtje te geven. Je moet er alleen even doorheen kijken. Ik kom uit Haarlem en heb altijd in oude huizen gewoond en had als badkamer veelal niet meer dan een douche met een gordijntje. Toen ik hier kwam wonen wilde ik dus ook een mooie ruime douche. Ik heb ook bewust geen bad genomen, zodat de badkamer heerlijk groot is. En in tegenstelling tot alle muren is de badkamer zwart / wit, modern en luxe afgewerkt en voorzien van een designradiator. Het sanitair is strak vormgegeven en ook zijn de wandtegels doorgevoerd tot aan het plafond. Ik vind het een 'plaatje'. Het toilet bevindt zich naast de badkamer en is uitgevoerd met dezelfde luxe tegels en voorzien van een fonteintje."

Het appartement beschikt over maar liefst 3 ruime slaapkamers. De aan de voorzijde gelegen ouderslaapkamer heeft toegang tot het balkon. Aan de achterzijde bevindt zich nog een zeer ruime slaapkamer en een kleinere kamer. "Twee van de drie slaapkamers zijn echt groot", vertelt Corina verder. "Bijna 6 x 3 meter. Dat heb ik in mijn hele leven ook nog nooit gehad. De derde slaapkamer gebruiken wij als kledingkast en mijn zoon speelt daar zijn games. De keuken heeft volgens mij ook alles wat een keuken moet hebben: koelkast, vriezer, afzuigkap, vaatwasser, oven en 5 pits gasfornuis. Verder is er een inbouw koffiemachine en een inbouw combimagnetron. Ook is er een Quooker, dat is echt ontzettend handig bij het koken. Het is gewoon een heel fijn en praktisch appartement. Ook heerlijk is het grote balkon. Vanaf de middag tot zonsondergang kun je in de zon zitten. Het balkon is over de hele breedte van de woning, dus het is echt groot. We zitten op de derde verdieping, met een fraai uitzicht op de Calatravabrug 'Luit' en de weilanden. Dat geeft echt nog zo'n landelijk gevoel. Verder woon je hier heel rustig. Zeker na een drukke dag is het heerlijk thuiskomen en relaxen. Hoofddorp is natuurlijk al lang geen dorp meer, maar dat heeft als voordeel dat je hier alles hebt. Openbaar vervoer, sportactiviteiten, station, uitvalswegen, scholen en winkels, zowel het winkelcentrum in Toolenburg als het centrum van Hoofddorp met de bioscoop en de schouwburg, het is allemaal dichtbij. Voor mij is het ideaal, want ik ben een echte Haarlemse 'mug', dus ik wil altijd alles in de buurt hebben. Mijn zoon is 17 en die heeft het ook helemaal naar zijn zin. Alleen het echte uitgaansleven is hier ver te zoeken, maar je kunt ook niet alles hebben.

Het complex is nu 5 jaar oud, dus over het onderhoud hoeft niemand zich zorgen te maken. Daar wordt vanaf dag 1 door iedereen voor betaald. Verder hoef je zelf niets te doen, ook kleine onderhoudsklusjes worden gedaan. Het is werkelijk een super appartement en met een woonoppervlak van meer dan 110 vierkante meter ook lekker groot. En over de kleurrijke muren of het bloemetjesbehang hoeft niemand zich zorgen te maken. Dat heeft allemaal zo een ander kleurtje. Oh ja, dat vergeet ik nog, bij het appartement hoort ook een eigen parkeerplaats."

Voor meer informatie:

www.woonaccent.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie