Perfect Catering: Wat kunt u van ons verwachten?

24 november 2014 om 00:00 Ondernemend

HAARLEMMERMEER - Uitsluitend de beste kwaliteit, verse producten en ingrediënten, een verrassende presentatie en perfecte service. Dat kunt u verwachten als Perfect Catering uw lunch, diner, bruiloft of ander feestelijk evenement verzorgt. Deze kwaliteitscateraar is er voor particulieren en bedrijven en voor elk budget.

"Wij benaderen catering op geheel eigen wijze. Ons doel is mensen weer te laten genieten van alle vormen van catering. Want catering is zoveel meer dan een gevuld eitje bij een borrel of broodje kaas bij een vergadering", vertelt eigenaar en oprichter, Stephen Wagenaar, enthousiast.

Coquille & Pompoen

De geheime ingrediënten van zijn succesvolle bedrijf zijn passie, liefde en expertise. "Dagelijks maken wij de lekkerste lunches voor bedrijven. Daarnaast verzorgen we private dinings, amuse catering of verschillende gelegenheden voor grote groepen. In overleg met de klant zoeken we naar de mogelijkheden, onze toegevoegde waarde is creativiteit. Wij geloven namelijk dat catering niet standaard, saai en onnodig duur hoeft te zijn. Perfect Catering is catering met een hippe, onverwachte twist." Tien jaar deed hij ervaring op in horecagelegenheden, van bistro's tot sterrenrestaurants. "Dan leer je wat beter en anders kan. Op het gebied van catering valt veel te winnen. Mensen mogen best meer kwaliteit en creativiteit verwachten." Zijn eigen favoriet op dit moment, tevens een van de Perfect Catering signature dishes, is gegrilde coquille met een crème van pompoen en gemarineerde pompoen, Pata Negra (dun gesneden & crispy Iberico ham) op een bedje van gewokt zeekraal.

Diners bij Perfect Catering variëren vanaf drie gangen tot een hip 11 gangendiner en worden van begin tot eind volledig verzorgd. Maar ook voor grotere evenementen als een tuinfeest, uitgebreide verjaardag of compleet verzorgde bruiloft is Perfect Catering uw betrouwbare partner als het om hip, goed en lekker eten gaat. De cateraar verzorgt tevens de dranken, aankleding, bediening & chefs op locatie.

Your Perfect Lunch

Gezond, lekker en apart: het komt allemaal samen op de lunchkaart van Perfect Catering. Een waldkorn broodje met zachte roombrie, komkommer, truffelhoning, walnoten en gemengde sla, of flatbread met 'The Crispy Chicken', krokant gebakken kippendijtjes, aïoli, tomaat & rode ui. Loopt het water al in de mond? Probeer dan zéker het nieuwste lunchconcept van Perfect Catering. Heerlijk vers flatbread, gezonde, originele salades en smoothies met bijzondere ingrediënten spelen daarin de hoofdrol.

Bel vrijblijvend voor meer informatie, alle mogelijkheden of een afspraak, of neem een kijkje op de website of Facebook pagina!

Perfect Catering, Stephen Wagenaar, (06) 53 87 76 44, info@perfectcatering.nl, www.perfectcatering.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie