Overbos gaat door met Stefan Teeken

10 december 2014 om 00:00 Sport

HOOFDDORP - Het bestuur van de sv Overbos laat weten dat het contract met de trainer van het eerste elftal, Stefan Teeken, met een jaar wordt verlengd. Tijdens de Algemene ledenvergadering heeft het bestuur een speciaal ceremonie georganiseerd en beide partijen hebben het contract live voor de leden van sv Overbos getekend.

Bestuur is goed te spreken over het functioneren van de hoofdtrainer. "Stefan is een bekwaam trainer met een prima tactisch inzicht die onze selectie fit weet te houden. Maar allerbelangrijkste is dat Stefan een people's manager is en heel veel betrokkenheid toont in zijn spelers en in de vereniging. Deze instelling past heel goed in de fylosofie en karakter van sv Overbos", liet Onur Ozyigit, bestuurslid Communicatie, weten. "Bovendien weet hij het team blijvend te boeien met attractieve veldtrainingen. Daarom willen we ook volgend seizoen samen het beste uit onze selectie halen."

De ambitie van Teeken is om op een zo hoog mogelijk niveau trainer te worden. "Nu de Tweede divisie wordt ingevoerd, is er een goede mogelijkheid om volgend seizoen een gooi te doen naar de Eerste klasse. Dat is op dit moment de ambitie, Ik ga altijd voor het hoogst haalbare. Daarnaast heb ik het heel erg naar mijn zin bij Overbos," aldus Stefan Teeken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie