"Bij Kerstmis hoort een echte boom"

15 december 2014 om 00:00 Ondernemend

Kerstbomen Hoofddorp biedt topkwaliteit

HOOFDDORP - "We zitten op een toplocatie. Goed herkenbaar, optimaal toegankelijk, en - heel prettig - ook nog eens overdekt. Wie bij ons een boom uitzoekt, heeft geen last van wind en regen", zegt Jeroen de Kuijer. Samen met Piet Tameris runt hij voor het derde jaar op rij Kerstbomen Hoofddorp. En hun bomen mogen gezien worden!

"We houden het op één type", vertellen ze. "En dat is Nordmann. Bomen, die gegarandeerd niet uitvallen en dus langer mooi blijven. Daarnaast - heel belangrijk - hebben al onze bomen een rechte stam. En als de natuur daarbij in gebreke blijft, helpen we een handje. Met de EasyFix, een speciale kerstbomenstandaard. Ja, die kun je ook bij ons aanschaffen. Tegen een aantrekkelijke prijs en als je bij ons een boom koopt, is-ie nog voordeliger. Je hoeft je boom - nadat wij hier in de stam eerst een gat hebben geboord - thuis alleen maar in die standaard te zetten. Succes verzekerd: hij staat stevig en kaarsrecht."

Kerstbomen Hoofddorp ligt aan de Rijnlanderweg 824, direct achter servicestation Kromhout. Het verkooppunt, duidelijk herkenbaar via een royale banner, is voor niemand te missen. Jeroen: "We liepen al langer met het idee rond zelfs eens kerstbomen te gaan verkopen. Kunstbomen - hoe mooi ook - vallen toch vaak in de categorie 'net niet echt' En wij zijn nu eenmaal fans van 'echt'. Dat geeft toch beslist de meeste sfeer. We hebben hier de beschikking over een originele boerenschuur en dat is een ideaal kerstbomenverkooppunt. Je kunt direct voor de deur parkeren. En helemaal gratis."

Kwaliteit en comfort

Bij Kerstbomen Hoofddorp staat kwaliteit voorop. "Vandaar Nordmann, het enige merk, waarmee we dat kunnen garanderen. We importeren zelf, direct uit Denemarken. En onze bomen zijn vers, ze worden nooit gekapt voor 15 november. Doordat de schuur is ingericht als verkooplocatie, kunnen we ons assortiment overdekt presenteren. Dat is beter voor de bomen, want ze staan altijd droog. En natuurlijk ook voor de klanten, die nu zonder hinder van regen of wind rustig kunnen kiezen. Met heaters houden we bovendien de kou buiten de deur. En in onze zithoek is er koffie, warme chocomel of - in het weekend - een glaasje glühwein. Zelf de boom meenemen? We zorgen voor een handzaam transportnetje. Liever bezorgen? Geen probleem. In Hoofddorp en Rijsenhout brengen we de boom voor 5 euro bij je thuis. En omdat dit toch een tijd is van cadeautjes, geven we onze klanten ook nog iets extra's. Wie bij ons een boom koopt, krijgt als leuke attentie een bos mooie rozen mee naar huis. In een heel toepasselijke kleur, namelijk kerstrood."

Kerstbomen Hoofddorp. Open: ma t/m do van 12.00 tot 18.00 uur. Vrij: 10.00-21.00 uur, za: 9.00-18.00 uur, zo: 12.00-18.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie