Smit Sportprijzen en CTS Promo verhuizen

16 december 2014 om 00:00 Ondernemend

ZWANENBURG - Nog slechts korte tijd is Smit Sportprijzen en dus ook CTS Promo, gevestigd op het adres Kruiswaal 1 in Zwanenburg. Per 1 januari 2015 verhuist het bedrijf dat grote bekendheid heeft verworven op het gebied van sportprijzen, relatiegeschenken en kerstpakketten naar het adres Wilhelminalaan 14, eveneens in Zwanenburg.

'Alles blijft gelijk' staat te lezen op de aankondiging van de aanstaande verhuizing die aan de gevel van het pand is aangebracht. Alles blijft gelijk. Het enige dat wijzigt is het adres, maar dat is dan ook werkelijk alles, verduidelijken beide eigenaren Carla en Theo Smit. "Ons assortiment, onze service en onze klantvriendelijkheid blijven. Wat terugkomt is de winkel aan de Wilhelminalaan."

Het is de verandering in koopgedrag die Carla en Theo Smit hebben doen besluiten te gaan verhuizen. Kopen via internet heeft een grote vlucht genomen. Kwamen voorheen de klanten naar de grote showroom aan Kruiswaal 1 om naar sportprijzen, relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten te komen kijken, vandaag de dag wordt veel besteld via de uitgebreide webshop van het bedrijf. "Daardoor zitten we met een overcapaciteit aan showroomruimte", zeggen Carla en Theo. "Zeker als straks de kerstpakketten de deur uit zijn, staat een groot gedeelte leeg. Vandaar dat we het besluit genomen hebben na 15 jaar terug te gaan naar de Wilhelminalaan waar na wat ingrepen plaats genoeg is om ons volledige assortiment sportprijzen te laten zien al wordt de insteek iets anders dan nu. De door de consument aangegeven lijn zetten wij voort en wordt de mogelijkheid om via foto's en monsters op aanvraag bestellingen te doen, groter." De wereld verandert, het koopgedrag verandert. Maar bij Carla en Theo Smit Sportprijzen willen ze niets liever dan het persoonlijk contact met de klant bewaren. "We zijn en blijven tenslotte de originele Zwanenburgse Smit Sportprijzen."

Tijdens de actieve wielercarrière van Theo begon Carla in 1979 een bedrijf in sportprijzen vanuit hun woonhuis aan de Akerdijk in Lijnden. Toen een paar jaar later het gezin verhuisde naar de Wilhelminalaan in Zwanenburg werd het groeiende bedrijf vanuit daar voortgezet. Totdat het jasje veel te klein werd en in 1999 het huidige pand aan de Kruiswaal werd betrokken. Een verhuizing die mede noodzakelijk was geworden vanwege de start in 1994 van CTS Promo dat zich ging toeleggen op het leveren van relatiegeschenken, promotie-artikelen, bedrijfskleding , promotiekleding en kerstpakketten.

"Maar nogmaals: alles blijft gelijk. Iedereen is vanaf 1 januari welkom op het adres Wilhelminalaan 14", benadrukken Carla en Theo Smit.

Het nieuwe adres is:

Wilhelminalaan 14

1161 TX Zwanenburg

T: (020) 497 6917

E: info@ctspromo.nl

I: www.smitsportprijzen.com of www.ctspromo.nl

FOTO:

Carla en Theo Smit: Terug naar de winkel in de Wilhelminalaan.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie