JEANS brengt een tropische verrassing naar De Meerse met hun voorstelling 'Tropical Heat'

19 december 2014 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP - Dit jaar trakteert JEANS het publiek op een tropische verrassing! Onder de noemer 'Tropical Heat' belooft deze show een meeslepende cocktail van zinderende melodieën, romantische duetten en opzwepende showmuziek te worden. Met een vleugje salsa, een snufje folk en een flinke knipoog theater, bewijst 'Tropical Heat' weer dat het concept van JEANS werkt! Voor iedere muzieksmaak wat wils en altijd kwaliteit in performance, zang, dans en steengoede muzikale arrangementen. Muziek van 1950 tot 2014 in een JEANS jasje! Dat JEANS top is wist u al! Dat 'Tropical Heat' HOT wordt, gaat u ervaren! JEANS is te zien op woensdag 7 januari om 20.15 uur in de grote zaal van De Meerse.

Jeans is een nergens mee te vergelijken theaterfenomeen. Het is geen musical, geen revue, geen cabaret en geen popconcert. Jeans is, al vanaf 1987, "The one and only super spectacular song and dance show with the greatest hits of all times". De vaste leden van het creatieve team: Perry Dossett (regie/choreografie), Bennie Top (musical director) en Eileen Schilder (musical assistent) zetten wederom hun creatieve handtekening onder deze 24e editie van JEANS!

Een avondje uit op topniveau, voor jong en oud een feest. JEANS is absoluut uniek!

Het repertoire van elke avondvullende Jeansshow bestaat uit minimaal 50 'greatest hits' uit het verre en nabije verleden. Jeans kopieert deze hits niet maar brengt ze op een geheel eigen wijze ten gehore in een swingende, twee uur durende theatervoorstelling. Iedere show heeft een totaal ander repertoire. Niet voor niets behoort JEANS dan ook al jaren tot de top-tien van het Nederlandse theateramusement.

''Alle acht zangers staan te rocken als beesten. Je kan merken dat de jonge talenten vol energie en motivatie zitten om een knaller van een show neer te zetten'' (Musicalvibes).

De Meerse grote zaal

Woensdag 7 januari - 20.15 uur

www.demeerse.com

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie