Harmoniekoepel Nieuw-Vennep viert 70 jaar Bevrijding

22 december 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP - Voor het komende jaar heeft de koepelcommissie van de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep een aantal evenementen op het programma staan. Zo zal er een lustrumviering plaatsvinden rondom 70 jaar vrijheid, met de nadruk op de persoonlijke vrijheidsbeleving van alle inwoners, jong en oud.

Voor één van de programma-onderdelen van de 5 mei viering is de commissie op zoek naar Vennepers of inwoners uit de omgeving die nog in het bezit zijn van speciale (militaire) kleding uit die periode. Voor de meest originele en complete outfit is er een prijs beschikbaar gesteld. Dus bent u in het bezit een dergelijke outfit, laat het de commissie weten door een mail te sturen naar harmoniekoepel@gmail.com.

Verder is de koepelcommissie bezig met de samenstelling van een aantrekkelijke voorjaars- en zomerprogrammering op en rond de muziekkoepel. Uitgangspunt hierbij is om de Harmoniekoepel en het plein waar de koepel op staat, een warm en actief onderdeel van de kern van Nieuw-Vennep te laten worden.

Om dit te realiseren wil de commissie de inbreng van de inwoners, verenigingen, scholen en wie dan ook uit Nieuw-Vennep en omgeving hierbij betrekken. Uiteraard ligt de nadruk op muziek, maar ook andere activiteiten zijn zeer welkom.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Piet Kwak via harmoniekoepel@gmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie