The Bluebettes brengen the sixties tot leven in De Meerse

4 januari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HOOFDDORP - Weet u nog: beehives, finger snapping & hipshaking? De zes dames van The Bluebettes pakken de bezoekers bij de kladden en nemen ze mee naar de turbulente jaren zestig, voor een sprankelende ode aan de vrouwelijke muziek. The Bluebettes zijn te zien op woensdag 21 januari om 20.30 uur in de kleine zaal van De Meerse.

Op geheel eigen wijze komen in 'Bang Bang!' (naar de hit van Cher) de mooiste hits van onder andere The Supremes, The Ronettes en Nancy Sinatra tot leven. Op het podium wordt met een flinke dosis energie, muzikaliteit en humor een geweldige show neergezet. De dames zingen niet alleen maar klimmen ook zèlf achter de instrumenten. Meezingen mag. 'Bang Bang!' staat garant voor een sfeervolle, muzikale trip down memory lane. 

De leden van The Bluebettes, Arlette Zwartjes (zang), Geraldine Zwartjes (zang), Esther Groenenberg (toetsen & zang), Maartje de Vries (gitaar & zang), Chantal de Haan (basgitaar & zang) en Anna Hoekstra (drums & zang) kennen elkaar al jaren uit de Nederlandse muziekscène. Met akoestische instrumenten speelden zij Nederlandstalig repertoire. In het seizoen 2012/2013 waren zij de huisband van 'Sara op Zondag', het liveprogramma van Sara Kroos (Radio 2).

Nu hebben de dames de platencollecties van hun ouders afgestoft, het mooiste repertoire geselecteerd en betreedt het zestal het podium als dé nieuwe 'sixties' meidengroep: The Bluebettes. Een absoluut feest om naar te kijken en te luisteren! Wilt u uit volle borst meezingen, maar bang (bang!) dat u de songteksten niet meer allemaal paraat hebt? Geen probleem, de teksten worden op een scherm geprojecteerd. 

De Meerse kleine zaal

Woensdag 21 januari - 20.30 uur

www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie