Het Motorhuis winnaar Ice Master Cup 2014

8 januari 2015 om 00:00 Algemeen

HOOFDDORP - De ijshockeyers van Het Motorhuis hebben afgelopen maand de grote beker van de Ice Master Cup 2014 gewonnen. In de afgelopen 10 weken streden 8 teams elke maandag om deze felbegeerde titel.

"Want het ging er soms flink hard aan toe", laat organisatier Nico de Jong van Milagros Winter Events weten. "Alles bleef verder netjes hoor, maar voor elke centimeter op het ijs werd gevochten."

Afgelopen maandag werden de finales gespeeld. Daar bleek het team van Het Motorhuis te sterk voor Nip Academie, de andere finalist. Diezelfde avond werden, onder het genot van een bqq, ook gestreden door de nummers 3 tot en met 8. "Het was een geweldig afsluiting van een zeer geslaagde competitie", volgens De Jong. "Ik heb zeer veel bewondering voor de teams die met heel weinig schaatservaring en minimaal aan materiaal toch een geweldige prestatie hebben geleverd. Dat was wekelijks genieten. Het verschil tussen de profs en de amateurs bleek toch te groot. Volgend jaar gaan we het dan ook anders aanpakken. Er komt een aparte competitie van 'echte' ijshockeyers en de amateurs. Mogelijk spelen we ook op een andere dag en hopen zo nog meer publiek naar de ijsbaan te trekken."

Al met al kan Winterland en Milagros Winter Events terugkijken op een geslaagd evenement.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie