Clubs collecteren voor Jantje Beton

25 februari 2015 om 00:00 Activiteiten

Haarlemmermeer - In de week van 9 tot en met 14 maart 2015 collecteren de plaatselijke (jeugd)verenigingen, t.w. Scouting Paula Geerts, Voetbal vereniging SV Overbos, Basketbal vereniging BV Hoofddorp, Handbal vereniging SV Lotus en Volleybal vereniging VCH voor het natio¬naal Jeugdfonds Jantje Beton.

Van de op¬brengst vloeit de helft rechtstreeks terug naar de collecterende ver¬eni¬gingen zelf. Zij kunnen het geld heel goed gebruiken voor hun jeugdactiviteiten. Met de andere helft steunt Jantje Beton buitenspeelprojecten in het hele land. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jantjebeton.nl/collecte .

Steun de plaatselijke jeugdverenigingen

De Jantje Beton Collecte is zo opgezet dat de collecterende jeugdorganisaties zelf de helft van de opbrengst mogen besteden. Het geld mag naar eigen inzicht worden besteed aan activiteiten of spelmaterialen waar normaal gesproken geen geld voor is. Bijvoorbeeld aan het organiseren van een vakantiekamp of het aanschaffen van een nieuw speeltoestel. Zo kunnen de verenigingen mede dankzij de collecteopbrengst een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de jongeren en kinderen uit uw buurt organiseren.

Geef daarom aan de Jantje Beton-collectant en help de kinderen uit uw omgeving maar ook de rest van Nederland om vrij buiten te kunnen spelen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie