26 februari 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

Hoi Ton

Wel een duidelijk beter verhaal, toepasselijke muziek en veel beter acteren.

Maar nog steeds met de bekende missers op het gebied van geluid en

beeldtechniek.

De vraag waarom zo weinig filmdagen is opgestuurd naar Pier K. Was

woensdagavond niet het goede moment voor.

Heb meteen een paar acteurs gesproken. Die tekst neem ik mee voor de

papieren versie.

Persoonlijk vind ik Arun Kumar wil derde film maken en filmacademie

belangrijker.

Doei

Jos

Producent denkt nu al aan deel 2 Liefde, Geld & Strings

HOOFDDORP De tweede Haarlemmermeerse speelfilm Liefde, Geld & Strings is een feit. Woensdagavond 25 februari was de speelfilm voor het eerst in zijn geheel te zien in Het Oude Raadhuis in Hoofddorp. Met een verrassend verhaal, veel muziek en een opvallend plan van de producent.

Toch wel veel gespannen gezichten, woensdagavond rond 19.30 uur in Het Oude Raadhuis. Met de hoofdrolspelers op de eerste twee rijen en veel genodigden achter hen, mocht producent Arun Kumar het officiële startsein geven voor zijn Liefde, Geld & Strings. Een tweede film in, over en voor Haarlemmermeer waarin geld, liefde en een Calatravabrug de centrale thema's zijn.

Een duidelijk ander verhaal dan de eerste Haarlemmermeerse film, maar wel een met de nodige humor en een verrassend einde. Misschien wel zelfs een 'open einde' want Arun Kumar liet na de première weten nu al te denken aan een vervolg en wellicht zelfs een 'filmacademie'. Die moet dan ondergebracht worden bij Pier K. "Er is rond deze twee films zoveel kennis over het maken van films vergaard, daar moet je iets mee doen. Dat kan dan, opnieuw met medewerking van Pier K, een vervolg worden op deze film."

De film is de komende weken in Het Oude Raadhuis te zien op dinsdag 3, woensdag 4, dinsdag 17 en dinsdag 31 maart, en op woensdag 1 en dinsdag 7 april. De film begint steeds om 20 uur.

Kaartjes kosten €5,50 en zijn verkrijgbaar bij Tickets & Treats in Het Cultuurgebouw aan het Raadhuisplein, via www.demeerse.nl of op de avond zelf aan de kassa van Het Oude Raadhuis.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie