SCW te aardig voor TABA

28 februari 2015 om 00:00 Sport

RIJSENHOUT Wat een monsterzege had kunnen worden eindigde in een 'magere' 1-0 overwinning voor SCW op eigen veld. Vanaf de eerste minuut legde de ploeg van trainer Edwin van Maas tegenstander TABA het vuur aan de schenen, maar de vele kansen werden maar niet in doelpunten omgezet. Al na drie minuten kreeg de thuisclub kans om de score te openen, toen een domme overtreding in het strafschopgebied leidde tot een penalty. De scherpte bij Jeff Kaslander bleek in deze beginfase echter nog niet aanwezig, zijn inzet werd gekeerd door de doelman van TABA. Op slag van rust was het dan toch raak, toen diezelfde Kaslander de bal van dichtbij tegen de touwen schoot.

Na de pauze was het wederom SCW dat de klok luidde, maar de bal wilde er niet meer in. "De ballen belandden net over, net naast of in de handen van de keeper. Het is een wonder dat het bij 1-0 is gebleven", aldus van Maas.