Zonder pijnklachten weer genieten van het leven

7 april 2015 om 00:00 Ondernemend

Kans op gratis behandeling open dag Krullaards Perfect Body Reset

Cornelie Krietemeijer

HOOFDDORP De Krullaards Perfect Body Reset Praktijk Hoofddorp startte een jaar geleden en nu al is sprake van een groot succes. Eigenaar Hans de Rooij viert dat met een Open Dag op zaterdag 11 april: "Iedereen is welkom mij het hemd van het lijf te vragen over onze bijzonder effectieve KPR-therapie. Nog steeds lopen veel mensen onnodig rond met rug- en nekklachten en alle pijn van dien. Heel vaak biedt behandeling bij KPR Hoofddorp de oplossing."

Bekkenscheefstand KPR heeft als uitgangspunt dat veel lichamelijke klachten - vooral lage rug- en nekklachten, maar ook in armen, schouders of benen - worden veroorzaakt door een bekkenscheefstand. Daardoor komen wervels in een verkeerde positie en kunnen zenuwen en bloedvaten bekneld raken. De Krullaards Perfect Reset Plate zet het bekken weer recht. De Rooij legt uit dat dit innovatieve behandelapparaat o.a. via de voeten een aantal prikkels of signalen geeft die worden afgestemd op de specifieke kenmerken van de persoon. Daardoor ontspant het lichaam en komt het bekken weer in de neutrale stand terug. Door deze reset kan ook de wervelkolom weer in zijn normale positie komen en kunnen eventueel beklemde zenuwen en bloedvaten bevrijd worden. Het zenuwstelsel kan weer ongestoord zijn regulerende werk doen. Aanverwante klachten, zoals hoofdpijn, restless legs en blaasproblemen, verdwijnen daardoor vaak ook. De behandeling op de KPR-plate is snel en comfortabel.

Quickscan Hans de Rooij, van oorsprong fysio- en craniosacraaltherapeut, heeft dagelijks voorbeelden van mensen die na de KPR-behandeling succesvol van hun klachten zijn verlost: "Ze kunnen weer genieten van hun dagelijkse bezigheden. Wereldwijd hebben zo'n tienduizend mensen de behandeling inmiddels ondergaan, met een succespercentage van meer dan 90%, dwz het rechtzetten van het bekken. Gemiddeld zijn drie behandelingen nodig en we geven zooltjes voor in de schoenen om de rechte bekkenstand te behouden."

Vraagt u zich af of de Krullaards Perfect Body Reset ook uw pijnklachten kan verhelpen? Ga dan naar de open dag van Krullaards Hoofddorp op zaterdag 11 april tussen 13.00 en 17.00 uur. Hans de Rooij beantwoordt uw vragen en zal desgewenst met een quickscan beoordelen of uw bekken scheef staat, hoe uw nek roteert en uw wervelkolom beweegt. Op basis daarvan wordt bepaald of u in aanmerking komt voor de KPR-therapie. Mocht dat het geval zijn, dan maakt u om 14.00, 15.00 en 16.00 uur kans op een demonstratiebehandeling.

Krullaards Perfect Reset, Hans de Rooij, Hoofdweg 667, Hoofddorp, tel: 023-820 02 02, e-mail: hoofddorp@krullaardsperfectreset.com; website www.krullaardsperfectreset.nl. FaceBook: KrullaardsPerfectResetHoofddorp

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie