Stichting Vrienden van Topturnsters is zeer dankbaar voor de gesponsorde bus!

16 april 2015 om 00:00 Ondernemend

Door de financiële bijdragen van onze sponsoren hebben wij verleden jaar een bus kunnen kopen. Wij zijn super blij en trots op onze bus. En natuurlijk zijn wij de bedrijven die ons sponsoren (Steegman, Verschoor, Lucas, Meesterkeukens, Turnpakjes Nederland, Eimskip, ETS, Pelgrimshoeve) en een aantal particulieren sponsoren hier zeer dankbaar voor. Door deze bedrijven en de particulieren sponsoren hebben wij nu een 9-persoons bus ( Ford Transit ) voor onze Topturnsters! Met deze bus kunnen de Topturnsters naar hun school en turnhal gereden worden. Tevens wordt de bus gebruikt om de Topturnsters naar de Oranje stages in Heerenveen te vervoeren.

Met deze bus worden de Topturnsters zes dagen in de week, twee maal per dag door ouders / familieleden heen en weer gereden tussen Den Haag en Hoofddorp. De 7 topturnsters Topturnsters (Eythora Thorsdottir, Chiara Frisina Fauste, Kirsten Polderman, Noa Claver, Dyonnailys Supriana, Olivia Mulready en Yara van Lierop) kunnen hierdoor dagelijks naar Hoofddorp waar hun lootschool zich bevindt en waar zij hun turnopleiding volgen bij SV PAX. De Topturnsters trainen 30 uur per week. Alle 7 Topturnsters wonen in regio Haaglanden en regio Rijnmond en maken deel uit van de (jong) Oranje selectie van Nederland.

De bus is inmiddels kosteloos bestickerd door Free-Kick Sport met de logo's van de sponsoren die graag een sticker op de bus wilden hebben.

Om zo lang mogelijk plezier van de 9 jaar oude bus te blijven houden hebben we Sternpoint Wateringen bereidt gevonden om het onderhoud van de bus te sponsoren, waarvoor wij hen zeer dankbaar zijn!

Het doel van de stichting 'Vrienden van Topturnsters' is de Topturnsters te faciliteren zodat zij zorgeloos kunnen blijven turnen en zich verder kunnen ontwikkelen om hun ambities te verwezenlijken. Dit jaar doen turnsters naast de Nederlandse Kampioenschappen (NK) zelfs mee aan Europese Kampioenschappen in Montpellier en hebben turnsters zich ingeschreven voor het kwalificatietraject van het EYOF (European Youth Olympic Festival). Het EYOF vindt plaats in Tbilisi van 25 juli 2015 t/m 2 augustus 2015.

U kunt ons helpen door de stichting Vrienden van Topturnsters te sponsoren. Het rekeningnummer van de stichting is: NL50INGB0006661468. Stichting Vrienden van Topturnsters kan de sponsoren als tegenprestatie pr aanbieden.

Sponsoren kunnen zich aanmelden via ons e-mail adres: vriendenvantopturnsters@gmail.com

.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie