Geslaagd voor EHBO diploma

30 mei 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

EHBO vereniging Hoofddorp heeft dit seizoen weer een beginnerscursus EHBO gegeven. Alle 14 cursisten die examen deden zijn geslaagd!

Zij ontvingen maandag 18 mei tijdens de Algemene Leden Vergadering hun diploma's met daarbij een roos en Hét EHBO Boek met de felicitaties van het bestuur. De kersverse EHBO'ers kunnen direct lid van de vereniging worden om ook in de toekomst hun kennis op peil te houden. Hun instructeurs Monique Hofstede en Carolien Geeve (tevens voorzitter van de vereniging) werden bedankt voor de leuke lessen.

Dit jaar hadden we in de groep een viertal doorstromers vanuit de Jeugd EHBO, ook zij hebben nu het volwaardige EHBO diploma behaald, heel knap!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering trad Nely de Nie na 40 jaar af als bestuurslid. Als dank voor al die jaren belangeloos vrijwilligerswerk ontving zij namens de vereniging een sculptuur genaamd 'Dank', gemaakt door kunstenaar Corry Ammerlaan. Gelukkig blijft Nely voorlopig nog wel lesgeven als EHBO docent binnen de vereniging.

De inschrijving voor de nieuwe cursus Eerste Hulp Bij Ongevallen van EHBO Vereniging Hoofddorp is gestart. Deze zomer bestaat EHBO vereniging Hoofddorp 80 jaar! Mede in verband met de festiviteiten rondom dit jubileum zal de nieuwe cursus EHBO pas na de herfstvakantie, in november 2015, van start gaan. De cursus duurt tot medio april 2016.

Het diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis omvat de basis EHBO, inclusief de aantekeningen Verbandleer en AED (Automatische Externe Defibrillator). De cursus wordt gegeven op maandag avonden te Hoofddorp.

Dit schooljaar heeft EHBO Vereniging Hoofddorp wederom aan 300 basisschoolkinderen via het Jeugd A diploma kennis laten maken met EHBO.

Vanaf september 2015 organiseert EHBO Vereniging Hoofddorp weer nieuwe cursussen welke tot een officieel jeugd EHBO diploma leiden.

Er worden lessen voor verschillende leeftijdscategorieën ingepland. Maar vol is vol, dus schrijf je snel in! Kijk voor meer informatie en de inschrijfformulieren op: www.ehbo-hoofddorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie