Exclusief voor ondernemers: kennis speeddaten

31 augustus 2015 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP Ondernemers hebben veelal weinig tijd om iets uit te zoeken of kennis op te doen. De hectiek van alledag vraagt bijna altijd om voorrang. Toch is kennis belangrijk, dat weet iedereen. Daarom maken Ondernemend Hoofddorp en de stichting MeerMatch, kennishuis voor ondernemend HLMR, het iets makkelijker. Door exclusief en speciaal voor ondernemers in Haarlemmermeer een kennisspeeddate te organiseren. Direct antwoorden op vragen, oplossingen op problemen, geinspireerd worden of nieuwe contacten op doen? Dat kan op 22 september tijdens de kennisspeeddate. Een evenement waarin persoonlijk contact en (gratis) advies in een plezierige omgeving voorop staat. De bijeenkomst vindt plaats in de showroom van Renault Nieuwendijk aan de Parellaan 11 in Hoofddorp.

Er zijn deskundigen op vrijwel alle ondernemersgebieden zoals marketing & verkoop, personele of juridische zaken, over belastingen, terugbrengen van vorderingen, financieringsmogelijkheden, het beperken van risico's enzovoort. Als men nog niet weet welke kennis gewenst is, dan kan de gratis kennisscan aan gevraagd worden. Dit kan via info@MeerMatch.nl.

Tijdens het kennisspeeddaten zijn er ook nog twee kennis-intermezzo's. Gastheer Tom van Luling van Renault Nieuwendijk zal de ondernemers als eerste van harte welkom heten vervolgens presenteert Sven Vroom van Strix Lease Service uit Hoofddorp de laatste ontwikkeling op het gebied leasing: de voors en tegens van koop, privé of zakelijk lease van een personen of bedrijfsauto. En natuurlijk staan de nieuwste Renault modellen in de showroom. Patricia Herni van OfficeAssistant.nl verzorgt een presentatie over de voordelen en huidige mogelijkheden van het werken 'in de cloud'. Bestanden staan daarbij niet meer op de eigen computer maar 'ergens' beveiligd op internet. Ook voor gebruikerssoftware geldt dit steeds meer. Aansluitend is er nog een netwerkborrel.

Ondernemers in Haarlemmermeer zijn van harte welkom op dinsdag 22 september van 19.30 tot 22 uur bij Renault Nieuwendijk in Hoofddorp. Aan het bijwonen van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Introducés zijn (beperkt) mogelijk. Aanmelden is verplicht. Let op: er is plaats voor maximaal 40 deelnemers!

Aanmelden via www.ondernemendhoofddorp.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie