update

Dodelijk ongeval op de A4

16 september 2015 om 00:00 Nieuws

NIEUW-VENNEP Een 17-jarige man uit Zaandam is woensdag rond 6.30 uur bij een verkeersongeval op de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep om het leven gekomen. Hij zat als passagier in een busje dat in de richting van Den Haag reed. De 21-jarige bestuurder, eveneens uit Zaandam, is aangehouden. Hij bleef bij het ongeval ongedeerd.

Het slachtoffer zat in een bestelbusje wat eerst de vangrail geraakt heeft en daarna op de zijkant belandde. Hulpverleners hebben het slachtoffer nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. De opgeroepen traumahelikopter landde op de A4.

Door het ongeval werden zes rijstroken afgesloten en kon het verkeer alleen over de vluchtstrook. Later werd er een extra rijstrook opengesteld. Verkeersongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Het ongeval heeft in beide richtingen op de A4 tot lange vertragingen geleid.

De politie komt graag in contact met andere weggebruikers die het ongeval hebben zien gebeuren. Getuige? Bel dan met 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie