Krasjes en uitdeuk-actie Autoschade Herstel Haarlemmermeer

12 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

NIEUW-VENNEP Autoschade Herstel Haarlemmermeer maakt het autobezitters nu wel heel makkelijk om kleine krasjes en deuken bij hun auto weg te laten werken. Daarvoor is gestart met de Kleine krasjes weg weken terwijl zaterdag 17 oktober uitgeroepen is tot 'Lach je een deukdag'.

Tijdens de Kleine krasjes weg weken kunnen autobestuurders tegen een vaste prijs kleine autoschades laten repareren bij een Easy2Fix vestiging. Een deukje wegwerken kan vanaf 50 euro, een krasje vanaf 100 euro en een sterretje in de ruit voor 50 euro.

Voor meer informatie, melden van schades en actievoorwaarden, zie www.easy2fix.nl.

De Lach je een deukdag is op 17 oktober. Op deze zaterdag kunnen autobestuurders tussen 9 en 14 uur gratis één deukje ter grootte van maximaal een 2 euro muntstuk laten repareren. Er wordt tevens een demonstratie spotrepair gegeven in de compleet nieuwe All-in-one spuitcabine.

Wie een deukje heeft laten repareren, kan zijn of haar auto voor slechts vijf euro wassen.

Easy2fiix is een alternatieve herstelmethode waarbij kleine schades met de nieuwste technieken worden hersteld, zoals UDZS; uitdeuken zonder spuiten en spotrepair.

Autoschade Herstel Haarlemmermeer maakt deel uit van de landelijke keten AHGN met 50 vestigingen en werkt met een team van 10 gecertificeerde mensen met een passie voor auto`s voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Voor meer informatie: Autoschade Herstel Haarlemmermeer, (0252) 67 49 56 en info@ashh.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie