Vloer & Wandtegels tegels van topkwaliteit voor een outletprijs

16 oktober 2015 om 00:00 Ondernemend

Cornelie Krietemeijer

HOOFDDORP Is je huis toe aan een nieuwe frisse look? Met de prachtige vloer- en wandtegels van Tegel Outlet Haarlemmermeer tover je iedere ruimte om tot een gezellig verblijf met eigen uitstraling. Tegels zijn er in allerlei stijlen en sferen en worden steeds vaker gebruikt in het interieur. Een tegelwand of -vloer is slijtvast, duurzaam, vochtwerend, hygiënisch, vorstbestendig en bovendien bijzonder praktisch in onderhoud. Ook bij vloerverwarming is een tegelvloer uitermate geschikt.

HOUT- EN BETONLOOK TEGELS De overzichtelijke winkel is circa 500 m2 groot en biedt een uitgebreide keuze aan vloer- en wandtegels in diverse kleurstellingen, structuren en maatvoeringen. Helemaal trendy op dit moment zijn de tegels met hout- en betonlook. Tegel Outlet Haarlemmermeer heeft dit assortiment aanzienlijk verder uitgebreid. Voor elk wat wils. Met de warme ambiance van hout of stoere feeling van beton, geniet je toch alle gemakken van een keramische vloer.

Tegel Outlet Haarlemmermeer is geen outlet in de klassieke zin van het woord. Want met kortingen van 40 tot 80 procent onder de adviesprijs betaal je weliswaar outletprijzen, maar je koopt géén restanten. Tegel Outlet Haarlemmermeer biedt tegels van ten minste A-kwaliteit, volgens de laatste trends. De tegels kunnen met ongekende kortingen worden aangeboden, omdat de winkel geen onnodige onkosten maakt voor bijvoorbeeld premiumlocaties of fancy interieur met dure showroomkasten. De tegelpartijen staan bij Tegel Outlet Haarlemmermeer gewoon op pallets. Dankzij dit no-nonsense concept betaal je er dus nooit te veel.

Q-MUSIC] Je hebt ze misschien al gehoord, de radiocommercials van Tegel Outlet Haarlemmermeer op Q-music (www.detegelsvanjeleven.nl). Tegel Outlet is dit jaar de hoofdsponsor van de Q-top 1000. En dat valt samen met een wel zeer aantrekkelijke herfstaanbieding: als je meer dan 50 m2 vloer bestelt, krijg je de lijm en voegen er gratis bij (vraag in de winkel naar de voorwaarden)!

Tegelleggen is een vakmanschap, daarom adviseert Tegel Outlet Haarlemmermeer de vloer of wand te laten aanbrengen door een gespecialiseerde tegellegger. Zo ben je verzekerd van een prachtig product waar je jaren plezier van zult hebben. Laat alle mogelijkheden op je inwerken en loop gewoon eens binnen bij Tegel Outlet Haarlemmermeer voor vrijblijvend advies. De koffie staat altijd klaar. Tegels worden in principe binnen 48 uur geleverd. Tegel Outlet Haarlemmermeer is centraal gelegen nabij de kruising Paxlaan-Kruisweg, naast benzinestation Tango. Er is volop gratis parkeergelegenheid naast de winkel.

Tegel Outlet Haarlemmermeer, Paxlaan 10, 2131 PZ Hoofddorp, tel: 023 5651911, website: www.tegeloutlethaarlemmermeer.nl, e-mail: info@tegeloutlethaarlemmermeer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie