Repair Café Nieuw Vennep geeft spullen een 2e kans

24 november 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP Staat er bij u in de kast ook een apparaat dat het niet meer doet, maar waar u nog geen afscheid van wilt nemen? Of misschien al weg gezet op zolder? Omdat u het nog niet weg wil gooien maar ook niet weet wat u er mee aan moet omdat het niet meer werkt? Wat zou het mooi zijn als een team van kundige vrijwilligers er weer leven in kan blazen. Op vrijdag 27 november staan de vrijwilligers van het Repair Café weer op volle sterkte klaar. In het wijkgebouw Linquenda, Oostmoor 52, staan tussen 13.30 en 16.00 uur alle vaklieden weer klaar om te helpen bij alle mogelijke reparaties. Ook gereedschap en materialen zijn aanwezig.

De vrijwilligers zijn goed thuis in hun vakgebied, elektrische apparaten, fietsen, pc's en I-pads, kleding. Het aantal vrijwilligers groeit nog steeds, waardoor vaak teamwork geboden kan worden. Er is een grote kans dat het team uw apparatuur weer aan de praat krijgt.

Bezoekers en vrijwilligers zijn het er over eens, het Repair Café heeft een leuke sfeer en er slagen veel reparaties. Dus gun uw spulletjes een 2e leven!

Reparaties zijn gratis, maar aan ieder bezoeker wordt om een bijdrage van € 5 gevraagd voor nieuwe gereedschappen en dergelijke. Als dat bedrag een bezwaar is, is erover te praten!

Op de derde woensdag van de maand is er ook een Repair Café in de Ark, Muiderbos 36 te Hoofddorp, ook van 13.30 tot 16.00 uur.

Meer informatie over het Repair Café Haarlemmermeer op http://repaircafe.nl/haarlemmermeer, de Facebookpagina of via repaircafehmr@gmail.com.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie