Hoofddorp komt weer net tekort

8 december 2015 om 00:00 Sport

HOOFDDORP De voetballers van Hoofddorp waren zaterdag dicht bij een overwinning, maar trok zoals vaker dit seizoen net aan het kortste eind. VSV ging er op eigen veld met een 3-2 overwinning vandoor, tot ergernis van speler Hoofddorp-speler Jelle Klumper. ,,Het begint een beetje standaard te worden, maar we vergaten wederom om punten te pakken".

De bezoekers gingen nog voortvarend van start toen het na een kwartier spelen de leiding nam. Door slordig spel stond binnen vijf minuten de gelijkmaker alweer op het bord, waarna VSV met de wind in de rug kon uitlopen in het tweede bedrijf (3-1). Jelle Klumper bracht met een mooie stift de spanning weer terug in de wedstrijd, maar het bleek niet genoeg om een punt uit het vuur te slepen. ,,Een paar minuten voor tijd kregen zij nog een rode kaart, maar helaas konden we ook daar niet van profiteren", aldus Klumper.