Avis en Van Riel en Lo Minck winnen ondernemersrpijs Haarlemmermeer 2015

12 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

HAARLEMMERMEER De winnaars van de ondernemersprijs Haarlemmermeer van 2015 zijn bekend! Burgemeester Theo Weterings overhandigde gisteren tijdens het MB 2.0 gala van Meerbusiness een oorkonde aan Avis en van Riel advocaten in de categorie minder dan 5 medewerkers. LoMinck, volgens de jury 'De parel uit Lisserbroek' werd eerste in de categorie meer dan 5 medewerkers.

"Onwijs leuk. Heel erg gehoopt maar niet gedacht. De andere genomineerden zijn ook mooie bedrijven," liet een dolblije Justine Avis van Avis en Van Riel weten. Avis en Van Riel is een jong bedrijf. Het werd pas begin dit jaar opgericht . "Het voelde meteen als een tweede thuis. Het is hard werken maar vanaf dag één voelde het goed. In no-time zijn we enorm gegroeid"." Haar zakenpartner en vriendin Geesje van Riel: "Zo mooi, cool en gaaf. We kennen elkaar door en door en dan weet je precies wat je aan elkaar hebt. Dat is onze kracht."

"Overdonderd." Dat is Lo Minck. "We zijn niet zo heel bekend in de regio, maar dit is echt een blijk van waardering. We proberen veel jonge mensen de kans te geven een vak te leren en naar een hoger niveau te brengen.Ons bedrijf biedt een platform voor techniek. " Het laat zien dat techniek en innovatie hand in hand gaan.

Meer over de winnaars aanstaande donderdag in HCnieuws.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie