'Wij ontzorgen de klant'

14 december 2015 om 00:00 Ondernemend

Koster & De Waart en RegioBank, een uitstekend koppel

Frans Witteman

ZWANENBURG "Wij zijn een modern kantoor met ouderwetse service", is het antwoord van Dennis den Blanken op de vraag waar Koster & De Waart voor staat. "Een onafhankelijk advieskantoor met deskundige medewerkers die nog echt de tijd nemen voor een klant en uitleg geven in begrijpelijke taal."

Ruim tien jaar is Koster & De Waart in deze regio actief. In 2002 gestart door de vrienden Rob Koster en Mathijs de Waart die hun oude kantoor gedag zeiden en samen een hypotheekkantoor begonnen in Badhoevedorp. Inmiddels is het kantoor verhuisd naar de Dennenlaan in Zwanenburg en uitgegroeid tot een volledige financiële dienstverlener. De verhuizing was een logische stap, vertelt Dennis den Blanken die in 2007 mede-eigenaar werd. "Een groot deel van onze klanten woont in Zwanenburg en Halfweg dus het lag voor de hand ook in Zwanenburg een kantoor te openen." Maar het was niet de enige reden. Koster en Den Blanken wonen allebei in Zwanenburg, zijn betrokken bij een groot aantal lokale verenigingen, weten wat er speelt in de dorpse samenleving en kennen de gemeenschap van haver tot gort. Maar ook omgekeerd is dat het geval. "Wij zijn bekende gezichten in het dorp en dat geeft mensen vertrouwen. We zitten in de winkelstraat, ons kantoor is laagdrempelig en mensen stappen daardoor snel binnen voor het maken van een afspraak, het invullen van een schadeformulier of om even iets te vragen over hypotheken en verzekeringen."

Koster & De Waart biedt tevens bancaire producten aan van RegioBank. Een bank die net als het Zwanenburgse kantoor verbonden is met de omgeving. Waar vakmensen werken die waarmaken wat ze zeggen. Waar dezelfde taal gesproken wordt van bezoekers die zich aandienen met grote én kleine vragen. Daarom ook vormen zij samen zo'n uitstekend koppel. "Bij ons is een hypotheekgesprek niet binnen een half uurtje afgerond. Wij trekken ruim tijd uit. Lastige onderwerpen leggen wij in heldere taal uit en klanten mogen net zo vaak terug komen totdat ze zeggen 'nu snappen we het'. Door onze manier van adviseren en begeleiden ontzorgen wij zodat de klant in alle rust de juiste keuzes kan maken."

Koster & De Waart is een ongebonden bemiddelaar die daardoor voor de klant de beste combinatie kan zoeken op het gebied van rente, voorwaarden en verzekering. Geen verplichte koppeling dus met welke hypotheekverstrekker dan ook. "En dat zorgt vaak voor verrassende oplossingen. Ook in Hoofddorp en omgeving wordt onze naamsbekendheid steeds groter. Wij werken nauw samen met Floriande Makelaars van eigenaar Mark Staats. Ons kantoor groeit gestaagd en inmiddels hebben wij weer een vacature voor een gekwalificeerde hypotheekadviseur." Daarnaast heeft Koster & De Waart inmiddels een eigen verzekeringspolis met als kenmerken: geen eigen risico, scherpe premies en een all risk dekking.

Foto:

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie