Kinderen Het Palet zingen kerstliedjes

14 december 2015 om 00:00 Lokaal nieuws

NIEUW-VENNEP De kersttijd is bij uitstek de tijd om iets extra's voor iemand te doen. Daarom bedacht de leerlingenraad van Daltonschool Het Palet het plan om in bejaardenhuis De Westerkim een vrolijk kerstconcertje te geven. Afgelopen maandag zong het schoolkoortje de sterren van de hemel.

In de kerstperiode komen mensen samen voor een gezellige borrel of diner, maar er zijn ook veel mensen eenzaam, vooral oude mensen. Om ook die mensen een leuk moment te bezorgen heeft een gelegenheidskoor van Daltonschool Het Palet maandag 14 december een bezoek gebracht aan De Westerkim.

Van alle groepen, groep 1 tot en met groep 8, waren kinderen vertegenwoordigd. Op Het Palet wordt veel gezongen en er was dan ook een leuk repertoire samengesteld met bekende en onbekende kerstliedjes. De kinderen zongen het lied van de treurige kerstbal en de vrolijke kerstgiraffe, maar ook Jingle Bells en O, Sparreboom - een kerstboom is namelijk een spar en geen den - mochten niet ontbreken.

De ouderen waren ontroerd en blij verrast met het optreden van de kinderen. Na afloop kregen de kinderen allemaal iets te drinken en wat lekkers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie