Politie zoekt getuigen straatroof

21 december 2015 om 00:00 Sport

HOOFDDORP De politie is een onderzoek gestart naar een straatroof die zondagavond plaats vond op de Prins Bernhardstraat.

Even voor 19.30 uur werden daar twee mannen beroofd van een telefoon en een tas. Een van de slachtoffers, een 18 -jarige man uit Hoofddorp, liep vanuit het centrum naar het tunneltje bij de Paxlaan toen vlak voor de kruising met de Prins Bernhardstraat twee jongens op hem af kwamen rennen. Het slachtoffer werd tegen de grond gegooid en was korte tijd bewusteloos.

Het tweede slachtoffer, een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd met een scherp voorwerp in zijn arm gestoken tijdens een worsteling met een van de daders. De daders gingen er op een scooter vandoor in de richting van de Kruisweg. De beide slachtoffers zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

In verband met het onderzoek was zondagavond een deel van de Prins Bernhardstraat enige tijd afgesloten. Bij het zoeken naar de daders werd een speurhond ingezet en ook zochten motoragenten in de omgeving, tevergeefs, naar de daders. De politie doet verder onderzoek en heeft onder andere beelden van een bewakingscamera die in de omgeving hing, veilig gesteld.

SIGNALEMENT Eén van de mannen wordt geschat tussen de 20 en 25 jaar, is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een getinte huidskleur.

Daarnaast had één van de verdachten zwart haar en een donker gekleurde pet op. Van de daders is verder bekend dat één van hen een spijkerbroek en een donkere, vrij dunne, jas tot op de heup droeg.

GETUIGEN In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of kent u de daders, neem dan contact op met de politie in Hoofddorp via 0900-8844. Liever anoniem melding maken? Dat kan via 0800-7000.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie