Workshop voor (potentiële) vrijwilligers

14 januari 2016 om 00:00 Activiteiten

Graag aan de slag als vrijwilliger maar nog geen goed beeld van wat je zou willen én kunnen? Wil je inzicht in jouw kwaliteiten zodat je gericht kunt zoeken en weet wat goed bij je past?

In deze tweedaagse workshop ga je aan de slag met het onderzoeken waar jouw kwaliteiten en passies liggen, uit welke werkzaamheden je energie haalt. Het doel is om na de eerste bijeenkomst een profiel van jezelf op te stellen waarmee je als (toekomstige) vrijwilliger een plek vindt waar je het best tot je recht komt. Tijdens de tweede bijeenkomst komen we terug op jouw opgestelde profiel en kijken we welke vrijwilligersorganisaties en functies het best bij je zouden passen.

Vrijwilligers die al werkzaam zijn bij een maatschappelijke organisatie in Haarlemmermeer zijn ook van harte welkom om deel te nemen en op deze manier inzicht te krijgen in hun eigen kwaliteiten.

VrijwilligersAcademie Haarlemmermeer

Wanneer: 8 & 15 februari | Tijdstip: 19:00 - 21:30 uur | Plaats: Hoofddorp | Aanmelden: stuur een e-mail naar carline.wesdorp@meerwaarde.nl met als onderwerp aanmelding Workshop Ken je kwaliteiten. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden. Meer info: https://www.haarlemmermeervoorelkaar.nl/cursusaanbod/371

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie