29 februari 2016 om 00:00 Sport

Wethouder Elzakalai opent verbouwde clubhuis tennisclub Zwaanshoek

Tijdens Open Dag en finales van Buyitdirect Spring Doubles Open op zondag 20 maart

Afgelopen winter zijn het clubhuis en het terras van tennisclub Zwaanhoek geheel verbouwd. De afgelopen weken is er onder andere door veel leden van de club hard gewerkt om alles op tijd af te hebben voor de start het Buyitdirect Spring Doubles Open, dat op 12 maart zal aanvangen. Tijdens de Open Dag op zondag 20 maart zal Adam Elzakalai, wethouder van Economische zaken, Luchthavenzaken, Ruimtelijke Ordening en Sport van gemeente Haarlemmermeer het clubhuis officieel openen.

De Open Dag biedt geïnteresseerden de gelegenheid de club te bezoeken, kennis te maken met leden en trainers, een tenniswedstrijd te kunnen zien en sfeer te proeven. Bovendien is er 's ochtends om 11.00 uur de mogelijkheid voor kinderen (5 t/m 17 jaar) om een gratis tennisclinic te volgen.

Het dubbeltoernooi Buyitdirect Spring Doubles Open dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door TC Zwaanshoek, speelt in op de behoefte die er leeft onder competitiespelers om wedstrijdritme op te kunnen doen voordat de competitie start. Vorig jaar heeft dit veel tennissers, ook van ver buiten de club, doen besluiten om deel te nemen. De organisatie verwacht het aantal deelnemers van vorig jaar te kunnen overtreffen. Het toernooi zal plaatsvinden van 12 t/m 20 maart 2016, de inschrijving sluit op 7 maart.

Voor meer informatie over de Open Dag op zondag 20 maart 2016 en het Buyitdirect Spring Doubles Open 2016, kijk op www.tczwaanshoek.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie