Ranzijn tuin en dier opent nieuwe vestiging

18 maart 2016 om 00:00 Zakelijk

NIEUW-VENNEP Aan de IJweg 1336 wordt woensdag 23 maart de 13e vestiging geopend van Ranzijn tuin & dier. Het is een bekende plek voor inwoners van de Haarlemmermeer. Tot voor enkele weken was er een filiaal van GroenRijk gevestigd.

In de winkel is een uitgebreid assortiment van huis-, tuin- en dierbenodigdheden te verkrijgen. Daarbij staat het bedrijf bekend om haar scherpe prijzen. Aangezien het traject voor een wijzigingen van het bestemmingsplan nog niet is doorlopen zal er nog geen kliniek van Ranzijn Dierenarts worden geopend.

Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak voor dier, tuin en huis. Het is een tuincentrum en dierenwinkel ineen. Er zijn producten te koop voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en balkons, maar ook producten voor in het huis. De dierenwinkel verkoopt producten voor hond, kat, knaagdier, vis, reptiel, paard en vee. Ranzijn bied bekende en minder bekende merken aan voor een voordelige prijs. De winkels hebben een logische indeling waarin 'verplichte looproutes' uit den boze zijn.

De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur, zaterdag van 9 tot 17.30 uur en iedere zondag 10 - 17 uur. Tijdens de eerste dagen zijn er aantrekkelijke kortingen op tal van producten.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie