Prijswinnaars Bouwmaat Hoofddorp WOW-Week bekend

22 maart 2016 om 00:00 Ondernemend

De WOW-Week is een attractieve actieperiode bij Bouwmaat Hoofddorp. Bestaande en nieuwe relaties kunnen in die week bij de gezelligste groothandel van deze regio terecht voor diverse acties, demonstraties van leveranciers, een stukje vertier en iedere dag een smakelijke hap. Voor wie erbij waren vormde de unieke roofvogelshow dit jaar absoluut een van de hoogtepunten. De WOW-Week kenmerkt zich naast scherpe aanbiedingen voor bestaande en nieuwe klanten ook door leuke cadeaus en deelname aan verschillende spellen.

Om met het laatste te beginnen. De wedstrijd 'Spijker Raden' is gewonnen door de heer Miurel. Hij krijgt de Bouwmaat Hoofddorp Rexxor Full HD Actioncamera. Voor het 'Pluggen Raden' mocht de heer D. Kops een Philips 5000 Shaver in ontvangst nemen. Het derde raadonderdeel, die van de schroeven, leverde de heer Van Kleef een Tefal Express Compact stoomstrijkijzer op. Verder is er ook dit keer in samenwerking met Lexpoint Hoofddorp een 'Weekendlang Cabrio rijden'. Daniel Schindeler van DSI Hoofddorp kan dat alvast inplannen.

De WOW-dagen stonden dit jaar ook in het teken van '30 jaar Bouwmaat'. Een jubileum, waarvan Hoofddorp, als een van de 46 vestigingen, al weer meer dan vijf jaar aan meedoet. "Nog iedere week komen er ondernemers binnen, die hier nog niet eerder geweest zijn. Als groothandel voor de bouw en leveren wij van fundering tot nokvorst. Hier aan de Willem Brocadesdreef gaat het om 3.200 vierkante meter met meer dan 12.000 verschillende producten. Variërend van bouwmaterialen tot hout, verf, sanitair, afbouwproducten, installatiemateriaal, ijzerwaren, gereedschappen en keukens.

Na het succes van de WOW-Week maakt Bouwmaat Hoofddorp zich al weer op voor de volgende acties. "Die zijn stuk voor stuk gericht op onze klanten. Vakmensen die altijd op zoek zijn naar de juiste producten tegen een scherpe prijs. Verder doen wij er alles aan om hun vakkennis te vergroten, door middel van workshops met onze leveranciers. Verder hebben wij al weer de nodige themaweken en demonstraties op de rol staan. Bouwmaat Hoofddorp biedt iedere week andere aanbiedingen, leuke loyaliteitsprogramma's en een hoge servicegraad voor onze zakelijke klanten: De ZZP-ers en ondernemers die actief zijn in de bouw met een KvK inschrijving", besluit Karel de Kriek.

Niet voor publicatie: De bijgevoegde foto's zijn vrij van copyright en voor meer informatie kunt u terecht bij Wouter Grundel van Bouwmaat Hoofddorp onder telefoonnummer 023-5540900.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie