AllRise in concert

11 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

25 jaar Gospelkoor AllRise. Leef! Is het thema van het jubileumfestival.

Graag nodigen we u uit om dit samen met ons te vieren. Donderdag 5 mei (bevrijdingsdag én Hemelvaartsdag) gaan we u vermaken met een dagvullend programma, geschikt voor het hele gezin.

Hoe ziet deze gezinsdag er uit?

Het programma begint om 15.00 uur speciaal voor de kinderen met Over Schapen Enzo; een muziektheatervoorstelling door Ilse Bevelander en Anneke Doest, muzikale begeleiding door Henk Doest, Gospelkoor Spring o.l.v. Remco Hakkert, Gospelkoor Rejoice o.l.v. Diane Ranselaar, Martin Brand en het jubileumconcert van Gospelkoor AllRise & band o.l.v. Rineke de Wit. Presentatie: Martin Brand.

Voor de kinderen is er een attractie en is een speciale kinderhoek ingericht. Voor de inwendige mens kun je voor een hapje en een drankje terecht bij een van de standjes of de bar.

Gospelkoor All Rise & band begint om 20.00 uur met een spetterend eindconcert. Dit concert zal bestaan uit een drietal blokken: een blok met eigen nummers, een blok praise waarbij ruimte is voor het publiek om mee te zingen, én voor de popliefhebbers een blok met nummers van o.a. Queen, Led Zeppelin, Cindy Lauper, Lionel Richie, Chi Coltrane.

Entree:

Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van betalende ouder(s), gratis.

Entree dagprogramma € 15,= aan de zaal

Entree Passe Partout geldig voor het gehele dagprogramma en het traditionele kerstconcert € 15,=.

Passe Partouts zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Chr. Boekhandel LUV (v/h het Baken), de leden van Gospelkoor AllRise en via de facebookpagina van Gospelkoor AllRise.

Donderdag 5 mei, interactie, spetterende optredens, praise, samen zingen, verrassing, luisteren naar muziek van o.m. Chi Coltrane, Cindy Lauper, Lionel Richie en anderen. Kortom genieten van elkaar! Een dag voor de gehele familie. Ook voor de inwendige mens zal gezorgd worden.

Loactie: Feesttent , Zuidwalkade 4 Bunschoten Spakenburg

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie