Ernst Daniël Smid en Anne-Mieke Ruyten hebben 'Lentekriebels' in De Meerse!

12 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Tere groene blaadjes, jubelende vogels, bloemen, vers gras, de lucht die anders ruikt, lammetjes, bloesem en de hartverwarmende zon. Ernst Daniël Smid en Anne-Mieke Ruyten brengen een ode aan de lente. Ze nemen je dansend en zingend mee naar bui-ten, de frisse lucht in, weg van het donker. De beroemde bariton en de bekende tv ac-trice brengen het voorjaar samen met het publiek tot leven. Ernst Daniël wordt onder-steund door het Orkest van Max Smeets en het Hoofddorpse koor Odyssee. Bekende klassiekers uit de musical-, film- en cabaretwereld komen in deze vrolijke lenteshow voorbij. Van 'Tulpen uit Amsterdam' en Vivaldi tot de overweldigende gevoelens uit 'Lovestory'. 'Lentekriebels' is op donderdag 28 april om 20:15 uur te zien in de grote zaal van De Meerse.

Ernst Daniël Smid is voornamelijk bekend als zanger. Met zijn uitgebreide kennis, welbe-spraaktheid en enthousiasme weet hij klassieke muziek bij velen onder de aandacht te bren-gen. Als bariton heeft hij inmiddels een indrukwekkende zangcarrière achter de rug, met op-treden in opera's, musicals en oratoria in zowel binnen- als buitenland. Daarnaast is hij ook geliefd als presentator van diverse radio- en televisieprogramma's. Actrice Anne-Mieke Ruy-ten zet zich met hart en ziel in voor haar werk. Ze speelde diverse rollen in televisieseries als 'SamSam' en 'Kinderen Geen Bezwaar'. Met haar zachte, maar karakteristieke stem is ze ook zeer succesvol in het theater. Tweemaal werd zij genomineerd voor de John Kraaijkamp Musical Awards.

De Meerse grote zaal

Donderdag 28 april - 20:15 uur

www.demeerse.nl

Kaarten voor 'Lentekriebels' zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie