Dansers Marcella van Altena organiseren Koningsdagloterij

19 april 2016 om 00:00 Ondernemend

HOOFDDORP In juni reist een groep van 60 kinderen, dansers van dansschool van Marcella van Altena, af naar het EK Hip Hop in Tsjechië. Om dit te bekostigen organiseren de dansers een grote loterij tijdens de Koningsdagmarkt bij het winkelcentrum in de wijk Floriande. Het prijzenpakket is enorm dankzij heel veel Hoofddorpse bedrijven die de dansschool een warm hart toedragen.

De hoofdprijs is een simulatievlucht voor 2 personen (t.w.v. € 250,-) die maar liefst 2 keer weg gegeven gaat worden. Ook een bon voor 10 x vrij springen bij Jump Skillz, speelgoed, waardebonnen, beautyproducten en nog veel meer worden die dag worden verloot. Lootjes zijn op Koningsdag ter plekke te koop maar ook op de dansschool. Een envelop met 6 lootjes kost € 5-.

Naast de loterij verzorgen de dansers ook een aantal optredens. Hier zit ook de groep Unexpected bij die recentelijk nog 4 keer een ja kreeg bij Holland's Got Talent! Ook de formation Battitude en verschillende duo's en solo dansers die naar het EK vertrekken die dag hun opwachting maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie