Bedrijven tennis TV Nieuw-Vennep

28 april 2016 om 00:00 Sport

Donderdagavond 21 april 2016 werd bij TV Nieuw-Vennep de derde editie van het Haarlemmermeer Open bedrijventennis toernooi gespeeld. Diverse bedrijven uit de Haarlemmermeer streden om de winst, maar eigenlijk ging het om sportiviteit, tennisplezier en gezelligheid. Het toernooi werd in samenwerking met Sportservice Haarlemmermeer georganiseerd.

Opening

Rond 18.00 uur was er gelegenheid om een hapje te eten in het clubhuis van TV Nieuw-Vennep. Na een heerlijke maaltijd, geserveerd door John van Grand Slam, werd het toernooi geopend met een welkom aan alle deelnemende teams. Tijdens de "bedrijven pitch" kreeg iedereen de kans zichzelf en het bedrijf voor te stellen, daarna was het tijd voor tennis!

De competitie

Er werd gespeeld in twee poules, zodat iedereen de kans kreeg op eigen niveau mee te doen. Dankzij de opzet, een wedstrijd van 35 minuten tegen elk bedrijf in de poule, werden er veel games gespeeld. Het team met de meeste gewonnen games werd poulewinnaar.

Prijsuitreiking

Direct na de wedstrijden werden de winnaars van beide poules bekend gemaakt. In de hoogste poule ging de winst naar de mannen van LEVARHT 2. Grand Slam ging er met de andere titel vandoor. Na afloop van de prijsuitreiking werd er uitgebreid nagepraat.

Deelnemende bedrijven, bedankt!

TV Nieuw-Vennep en Sportservice Haarlemmermeer kijken terug op een geslaagde avond vol sportiviteit, inzet, netwerken en gezelligheid. Dit was niet mogelijk geweest zonder de deelnemende bedrijven; Aannemersbedrijf Hoonhout Haarlem, Levarht, Verheul en Weerman Fysiotherapeuten, Grand Slam, Tienstra, AmbitionWorks, Active plus en CTS Group. Op naar de volgende editie in september!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie