Sporten voor "Free a Girl"

28 april 2016 om 00:00 Sport

Sportinstuif voor het goede doel "Free a Girl"

In India worden duizenden meisjes gedwongen tot prostitutie en opgesloten in bordelen, in hokjes van 1 bij 2 meter. In Lieveling (Hoofddorp) laten deelnemers zich 12 uur lang opsluiten in zo'n hokje. Wij SV Pax steunen de actie Lock me Up - Free a Girl en helpen mee zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes uit de prostitutie kan bevrijden!

Om geld op te halen voor deze actie organiseren wij op zondag 22 mei diverse sportactiviteiten waarvan de opbrengsten gaan naar "Free a Girl".

Voor de allerkleinsten

Kinderen van 1,5 t/m 4 jaar kunnen samen met één volwassene komen gymmen in de turnhal, van 10.00 - 11.00 uur Heerlijk springen in de blokkenbak en op de trampoline, pittenzakjes gooien, rollen op de vloer, gaan over de balk, zwaaien aan de brug en nog veel meer.

Kinderen 5 tot en met 12 jaar

Kinderen van 5 t/m 12 jaar kunnen van 09.00 - 10.00 uur komen turnen in een echte turnhal. Springen in de blokkenbak en op de grote trampoline, gaan over de hoge balk, zwaaien aan de brug en ook gaan we dansen en ritmische gymnastiek doen!

Bootcamp voor volwassene

Ook aan de volwassene is gedacht, lekker sporten terwijl uw kind een uur in de turnhal mee kan doen. Van 09.00 - 10.00 uur is er buiten een bootcamp, trek uw sportkleding aan en kom mee doen. Ook als u geen kinderen heeft bent u van harte welkom.

Steun "Free a Girl" Geef je op en doe mee, de instuif is ook voor iedereen, ook als je geen lid bent van SV Pax.

Aanmelden

www.svpax.nl

Aanmelden vooraf verplicht, Wees er snel bij want vol = vol! U kunt op de dag zelf contant betalen, kosten bedragen 5 euro per deelnemer. Voor het gymmen is dat inclusief 1 volwassene.

Speciale actie voor 1 euro krijgt u een stempel om s 'middags van 14.00 - 16.00 uur te komen springen op de tumblingbaan bij de Toolenburgseplas naast de Lieveling, voor alle leeftijden! Er zijn deze middag diverse activiteiten en live muziek. Meer info over "Free a Girl" bij de Lieveling is te vinden op http://www.restaurant-lieveling.nl/

Locatie

Sportcomplex Koning Willem-Alexander, Bennebroekerweg 800, 2134 AB Hoofddorp. Bij de SV Pax ingang (ca 50 meter links van de hoofdingang).

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie