Repair Café Zwanenburg-Halfweg

29 april 2016 om 00:00 Activiteiten

ZWANENBURG/HALFWEG Zin in een fietstochtje, maar net ontdekt dat er een kabeltje stuk is? Of nog steeds die scheur in een tuinbroek? Kom even langs bij het Repair Café Zwanenburg-Halfweg. Dat is op dinsdagmiddag 10 mei van 13.30 tot 16 uur weer open. Dan zit er weer een team van ervaren vrijwilligers klaar om elektrische apparaten, lampen en krukjes, fietsen en kleding te repareren. Repair Café Zwanenburg-Halfweg is er elke tweede dinsdag van de maand in CEA De Hoek, Plantsoenlaan 2.

Alle reparaties gebeuren gratis, maar wel wordt een bijdrage naar vermogen gevraagd. Daarvan wordt bijvoorbeeld een betere naaimachine gekocht. Want Repair Cafés draaien zonder subsidies of andere inkomsten van buiten af.

Elke week is er een Repair Café in Haarlemmermeer: elke eerste zaterdagmiddag in de Meerkoet in Lisserbroek, elke tweede dinsdag in Zwanenburg-Halfweg, elke derde woensdag in Hoofddorp in De Ark en elke laatste vrijdagmiddag in Linquenda in Nieuw-Vennep. Alle openingstijden zijn van 13.30 tot 16 uur.

Alle informatie is te vinden op repaircafe.nl/locaties.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie