C&T Reklame: een veelzijdig partner in visuele reclame

7 juni 2016 om 00:00 Ondernemend

Het begon allemaal ruim 20 jaar geleden met een bedrijf aan huis. Maar inmiddels is C&T Reklame uitgegroeid tot een full-service belettering- en reclame bedrijf, gevestigd in een fraai en ruim pand aan de Pesetaweg. Service, kwaliteit en flexibiliteit - daar draait het om.

Dat vertaalt zich, aldus oprichter Cor Nietveld in een heel duidelijke aanpak. "Elke opdracht is een project. Dat betekent dus goed voorbereiden, klantgericht denken, gebruikmaken van hoogwaardige producten en flexibel zijn. Of het nu gaat om autobelettering, bewegwijzering, carwrapping of gevelbelettering - (of een van de vele andere mogelijkheden): het gaat ons niet om de duurste, maar om de best passende oplossing voor de klant. Met uiteraard het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau."

Dat die aanpak al jaren succesvol is, blijkt niet alleen uit de namen van de klanten maar ook uit het aantal jaren dat ze klant zijn. Afstand is daarbij geen probleem, want ze komen niet alleen uit Haarlemmermeer, C&T Reklame rijdt zelfs regelmatig naar opdrachtgevers in Duitsland, België en Engeland.

Dat het Nieuw-Vennepse bedrijf een Erkend Signbedrijf is en het SI'BON keurmerk draagt, kan dan ook geen verrassing zijn. Branche organisatie SI'BON is de overkoepelende organisatie voor signbedrijven en informeert de deelnemende bedrijven onder meer over technische ontwikkelingen, trends en innovaties, kwaliteitszorg en opleidingen voor vakbekwaam personeel.

Cor Nietveld: "Het resultaat is dat ons team - stuk voor stuk vakmensen - met de meest moderne apparatuur en software werken. Daardoor zijn de afwerking en de kwaliteit van elke visuele reclame gegarandeerd."

Vervolgens: "We kunnen het hele traject verzorgen. Dus adviseren, ontwerpen, produceren en monteren van de meest uiteenlopende uitvoeringen van visuele reclame. Dat varieert van lichtbakken tot autobelettering en van reclameborden tot doosletters, LED-verlichting, zuilen, freesletters en digitaal printwerk. Maar we kunnen ook het traject van gemeentelijke vergunningaanvragen verzorgen. Van idee - tot uitvoering: allemaal op één adres."

Dat adres is: Pesetaweg 91, 2153 PJ in Nieuw-Vennep (Businesspark Nieuw-Vennep zuid)

C&T Reklame is open van maandag t/m vrijdag, van 9 tot 17 uur.

Zie tevens www.www.ct-reklame.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie